Schaijk

Diverse lezingen bij Studio Maashorst in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In mei van dit jaar opende aan de Postiljonstraat 6a in Schaijk Theetuin Maashorst de deuren voor het publiek. Pal naast de theetuin van Dominique van der Heijden, aan de rand van het bos, ligt Studio Maashorst. Hier worden in september diverse interessante lezingen gehouden.

De combinatie van Theetuin en Studio Maashorst maakt de locatie tot een prachtige plek voor een teamdag of 'hutje-op-de-hei-sessie', vertelt Dominique. "We zitten namelijk letterlijk in de hei; een prachtige groene omgeving om een dag goed verwend te worden. De Studio is voorzien van een goede geluidsinstallatie, beamer, twee grote whiteboards en flipover, dus de basis is er. Daarnaast hebben we een ruime en groene tuin met veel leuke zitjes, dus kan er buiten ook in kleinere groepjes gewerkt worden. De lunch wordt bij mooi weer geserveerd in de buitenkeuken van de theetuin en naderhand kan nog even een lekkere boswandeling worden gemaakt, voordat de teamdag weer verder gaat."

Wanneer je Theetuin Maashorst bezoekt, kun je de Studio alvast even bekijken om een indruk te krijgen van de locatie. Of breng een bezoek aan een van de lezingen die er dit najaar plaatsvinden:

* Klimaat en weer - dinsdag 4 september om 19.30 uur (90 minuten)
Hennie van Apeldoorn uit Schaijk is natuurkundige en gefascineerd door het weer. Dit jaar hadden we een bijzondere zomer en daar gaat hij onder andere over vertellen.
* Landing op de maan – zaterdag 15 september om 16 uur: (90 minuten, ook voor kinderen)
Het is volgend jaar 50 jaar geleden dat de mens de eerste stap op de maan zette. Bas Griffioen vertelt erover ee geeft enkele ongelooflijke inzichten. Verwondering is het sleutelwoord voor deze lezing.
* Zwarte gaten in het heelal - donderdag 27 september om 19.30 uur (90 minuten)
Ook deze lezing wordt door Hennie van Apeldoorn gegeven; de genoemde verschijnselen en getallen zullen je af te toe met je hoofd doen schudden: hoe kan dit? Kom luisteren naar Hennie’s verhaal.

Lees meer over de inhoud van de lezingen op www.Studio-Maashorst.nl. Toegang is gratis. In de pauze wordt gratis koffie, thee en smaakwater aangeboden. Eventuele overige consumpties zijn voor eigen rekening. De Studio is in theateropstelling geschikt voor maximaal 30 personen. Daarom graag inschrijven via welkom@studio-maashorst.nl.

Theetuin en Studio De Maashorst zijn gelegen aan de Postiljonstraat 6a in Schaijk. Kom bij voorkeur op de fiets of ga carpoolen, zodat de groene omgeving groen blijft. Toch met de auto? Dan graag parkeren via het grindpad links van het huis.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties