Schaijk

Disco als rode draad tijdens Moeslandse pronkzitting

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MOESLAND - Met oud en nieuw achter de rug is het in het Moesland tijd om vooruit te blikken op carnaval. Onderdeel daarvan zijn de altijd goed bezochte pronkzittingen. Dit jaar is het thema disco. De première is zaterdag 26 januari om 13.30 uur voor mensen met een beperking en 55-plussers. De avondvoorstellingen zijn 26 januari, 1 februari en 2 februari. De zaal gaat om 19 uur open, de show start om 20 uur.

Ook dit jaar staat de Moeslandse pronkzitting garant voor een avond vol entertainment van eigen bodem. Een aantal oude bekenden beklimt het podium, maar ook staan er nieuwe sterren op. De avond kent een mooie afwisseling van tonpraters, toneelstukjes, dans en muziek. Uiteraard maken Prins Bart en Prinses Nomie wederom hun opwachting. Dit jaar is het thema: disco. Ga terug naar de jaren zeventig met afro-kapsels, wijde pijpen, rotan-meubels, macramé en bijbehorende discomuziek gemixt door Ad Visser.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start zaterdag 5 januari om 15 uur in De Phoenix. De toegangsprijs is 11 euro. Indien er na het eerste verkoopmoment nog kaarten voorradig zijn, zal de overige kaartverkoop via The Read Shop en de Phoenix zijn, tijdens reguliere openingstijden. Voorgaande jaren vlogen de kaarten de deur uit. Gezien het enthousiasme het afgelopen jaar, is dat ook dit jaar de verwachting. Wees er dus snel bij als je dit mee wil maken.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties