Schaijk

Derde editie Viviente Festival groots spektakel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Aan de Palmstraat in Schaijk vond zaterdag 12 mei de derde editie plaats van het Viviente Festival. Ruim 600 bezoekers genoten met volle teugen van het groots opgezette muzikaal en visueel spektakel. De organiserende Stichting Viviente kijkt dan ook tevreden terug op het evenement. (foto's: Danielle van der Veeken - Fotografie Dani)

“Het niveau ten opzichte van voorgaande edities is zeker weer omhoog gegaan. De dag is perfect verlopen en we hebben veel positieve reacties mogen ontvangen”, vertellen organisatoren Ruud van der Linden en Gerwin Wittenberg.

Het programma bood voor ieder wat wils. Zo gingen de bezoekers los op de muziek van Ransom en Lampegastuh en kon er zelf worden gezongen bij de karaokebar in een bouwcontainer. “Schitterend om dit met diverse vrijwilligers, sponsoren en een hechte vriendengroep neer te kunnen zetten”, zegt Wittenberg.

'Nagenieten'
De organisatie houdt de mogelijkheid voor een vierde editie van het Viviente Festival open. Ruud van der Linden: “De komende weken gaan we met alle betrokken partijen evalueren. Maar eerst nog even nagenieten van deze derde editie.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties