Schaijk

'Verbinden staat centraal'

Debbie Koning nieuwe voorzitter zorgcoöperatie Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Debbie Koning is de nieuwe voorzitter van de zorgcoöperatie Schaijk (ZCS).  Zij is de opvolgster van Bianca Verkuijlen, die op 17 april tijdens de algemene ledenvergadering te kennen gaf haar termijn als bestuurslid en voorzitter niet te verlengen. Het bestuur van de Schaijkse zorgcoöperatie vond uit haar midden Debbie Koning bereid de voorzittershamer over te nemen.

"Bianca Verkuijlen heeft, eerst als bestuurslid en daarna als voorzitter, de afgelopen zes jaar veel betekend voor de zorgcoöperatie Schaijk", vertelt Debbie Koning. "Met haar achtergrond als manager in de zorg heeft ze op verschillende niveaus mee kunnen spreken over de ontwikkelingen van de coöperatie. Onder haar bezielende leiding is onder andere de wijkverpleegkundige in de huidige vorm ontstaan en doorontwikkeld en zijn er verschillende nieuwe diensten en initiatieven ontstaan binnen de zorgcoöperatie Schaijk."

Verbinden staat centraal
Verbinden staat de komende tijd centraal bij de zorgcoöperatie Schaijk, geeft de nieuwe voorzitter Debbie Koning aan. Zij is woonachtig in Schaijk en eigenaar van het bedrijf Kohesie. "Ik bied begeleiding en advisering in de jeugdhulpverlening. Zowel vanuit mijn bedrijf als daarbuiten zet ik mij in om de sociale cohesie te stimuleren en faciliteren."

Met betrekking tot de toekomst van de zorgcoöperatie Schaijk zullen de diensten, faciliteiten en initiatieven die ZCS biedt weer sterk met elkaar verbonden worden. Debbie Koning: "Ook gaan we opnieuw aandacht geven aan het feit dat de zorgcooperatie er is voor alle inwoners van nul tot honderd en zullen we de komende tijd meer zichtbare activiteiten voor jong en oud ondernemen."

Iedereen is van harte welkom in ontmoetingscentrum Onder de linde, gelegen aan het Hofke 2 in Schaijk. Kijk voor meer info op www.zorgcooperatieschaijk.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties