Schaijk

De zorgcoöperatie verbindt, ook op afstand

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De zorgcoöperatie Schaijk is in deze roerige tijden meer dan ooit actief om mensen, jong en oud, met raad en daad bij te staan.

Debbie Koning, voorzitter van Zorgcoöperatie Schaijk: "Tijdens deze rare tijden is het welzijn van mensen een hot topic. Mensen komen in beweging en kijken om naar elkaar. De zorgcoöperatie Schaijk wordt nu meer als anders gevonden door mensen die hun steentje bij willen dragen, dat is hartverwarmend."

'Ook voor jongere mensen'
De zorgcoöperatie heeft onder andere als doel het welzijn van de inwoners te verhogen, waardoor ze op een prettige manier zelfstandig in het dorp kunnen wonen. Debbie: "Op dit moment zien we daar een grote behoefte en worden steeds meer mensen zich bewust dat dit niet alleen geldt voor ouderen. Als zorgcoöperatie worden we nu ook benaderd door jonge mensen die zien hoe kwetsbaar we kunnen zijn en hoe we elkaar kunnen ondersteunen door kleine maar zo belangrijke dingen even uit handen te nemen. Met mooie initiatieven door betrokken inwoners als gevolg."

Wil je meehelpen de 'draagkracht van Schaijk' te vergroten door de handen ineen te slaan, neem dan contact op met Toos Franken van de zorgcoöperatie via info@zorgcooperatieschaijk.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties