Schaijk

De Raaf is place to be tijdens carnaval

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MOESLAND - De Raaf pakt van zaterdag 10 tot en met dinsdag 13 februari flink uit. De slogan 'iedere dag drank en een paracetamol, bij Sissy en Theo heb je met carnaval veel lol' is op zich al duidelijk genoeg, maar ook het goedgevulde affiche spreekt flink tot de verbeelding. Er is een programma in de kroeg en in de zaal. De Raaf is dus de place to be tijdens carnaval. Op Moesmaandag is het Europaplein het decor voor het Pleinfestijn.

Adaro uit Schaijk.

Kroegentocht De Finale is zaterdagmiddag bij De Raaf. Ferry de Lits, feest-DJ Joost en Nixus & MC Jordan zijn van de partij om er een geweldige start van te maken. 's Avonds gaat het feest door in de zaal met Perfect Showband. Deze zesmansformatie is onder meer bekend van het 55-jarig bestaan van het Moesland. De dynamische band heeft vijf veelzijdige muzikanten en een geweldige zangeres. Ze kicken op interactie met het publiek. Zo is geen enkel optreden hetzelfde.

Schaijk got talent
Zondag 11 februari biedt De Raaf een podium aan lokaal talent. Zanger Bas, Rickert, Rowan Kops, Schuurlocomotief en Paranoise passeren de revue. Die middag wordt eens te meer bewezen dat Schaijk overloopt van bijzondere talenten. Na het vallen van de avond vindt de glijpartij in de zaal plaats. Johnny 500, Gerrie & De Blanke Slanke en Rowan Kops tekenen voor het vermaak.
Carnavalsmaandag is voor de grote Moeslandse optocht. Na maanden van voorbereiden en bouwen is het na afloop heerlijk om even lekker los te gaan tijdens het Pleinfestijn. Lokale held Adaro garandeert een geweldig feest. Hij wordt voorgegaan door Danny Scandal en MC A The Lunatic. Daar wil je bij zijn.

Smèrrige strandwacht
Na een geweldig feest op Moesmaandag, is het dinsdag 13 februari tijd om uit te brakken en jezelf voor de laatste keer vol te lopen. Dat kan tijdens de derde editie van de dinsdagmiddagshow in De Raaf met de 'Nooit meer naar house(warming) party'. Het belooft een knotsgekke middag te worden met nieuwe spellen en nog meer prijzen. Trek je bingostift maar uit de la, want er staat onder meer een muziekbingo op het programma. Vanaf 13 uur gaat de zaal open. Als afsluiter komt de mysterieuze Smèrrige Strandwacht. Alleen maar confetti, smèrzooi en kneiterharde hitjes. Dit bijzondere stel staat garant voor een onvergetelijke afterparty.

Perfect Showband.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties