Schaijk

De Potter Moeshütte verrijst in Moesland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MOESLAND - Op het plein voor dorpshuis De Phoenix verrijst De Potter Moeshütte weer voor vijf knotsgekke dagen. Met een affiche van heb ik jou daar, belooft carnaval in het Moesland wederom een waar spektakel te worden. Ook het café'ke van The'ke bij de driehoek gaat open.

In de Moeshütte wordt het spits al op vrijdag 9 februari afgebeten met het Bouwersbal. Een gezellige en leuke avond om alvast in de juiste carnavalssfeer te komen, zodat je in het weekend en de dagen daarna kunt feesten.
Op zaterdag begint om 14 uur de kroegentocht in het café'ke van The'ke. In de tent en beide zalen begint het programma om 20 uur. Baby Blue is dé livesensatie van het moment. De vijf jonge mannen knallen vol energie en enthousiasme hit na hit de feesttent in. Coverband Deja Vu, met regionale roots, speelt het dak eraf. De Schaijkse band 60-4-60 laat de sixties herleven. Zo is er voor ieder wat wils.

Carnavalszondag
Op carnavalszondag zingt het Landerds Smartlappenkoor Tiona in het café'ke van The'ke. Het jaarlijkse zangfestijn is intussen een traditie geworden en velen kijken hiernaar uit. Een carnaval zonder discodreun. De liederen schallen vanaf 15.30 uur door de zaal.
De Moeshütte heeft die dag ook een bomvol programma. Dat start om 9 uur 's ochtends al met harde koenk. De rest van de dag volgt om 11.11 uur Tis weer mis, Meuk, de prijsuitreiking van de jeugdoptocht en Millstreetband. Hun optreden is een verrassende mix van hits, vette mash-ups, pompende medleys en knallende meezingers. De zes rasentertainers maken er een moderne en ongedwongen show van.

Moesmaandag
De prijsuitreiking van de grote Moeslandse optocht vindt plaats in de Moeshütte. Ook keert die dag Millstreetband terug om het feest van zondag nog eens dunnetjes over te doen. Verder vind je er die dag DJ crew on tour en Quatz, een flauwekulrock- en smartlapband. Ook het café'ke van The'ke is de hele dag open.
Wie denkt dat na Moesmaandag de carnaval voorbij is, heeft het verkeerd. Ook op dinsdag 13 februari wordt er nog flink gefeest in De Moeshütte en het café'ke van The'ke met het plein van plezier, de foute avond met Johnny Amsterdam en Papa di Grazzi. Deze band staat onder aanvoering van Albert Gras, de Godfather van Party. Samen met ijzersterke muzikanten en sexy danseressen zet hij elke tent op z'n kop.

Het nieuwe café'ke van The'ke bij de driehoek en De Potter Moeshütte voor dorpshuis De Phoenix zijn met carnaval elke dag open. Voor deze locaties geldt vanaf 20 uur een toegangsleeftijd van 16+.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties