Schaijk

Nieuwe naam en locatie voor eetpunt

‘De Eetkamer van Schaijk’ start op 30 juni in De Phoenix

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl


SCHAIJK – Op initiatief van de Zorgcoöperatie wordt op woensdag 30 juni in Schaijk weer gestart met een eetpunt voor mensen die met elkaar samen van een maaltijd willen genieten. Het eetpunt, dat ‘De Eetkamer van Schaijk’ gaat heten, vindt voortaan niet meer plaats in zorgcentrum De Wijers, maar in dorpshuis De Phoenix in Schaijk.

“De tijd dat we noodgedwongen gesloten waren, hebben we gebruikt om het eetpunt in een nieuw jasje te steken”, licht Piet Hein Jonkergouw, voorzitter van de Zorgcoöperatie Schaijk, toe. “De Eetkamer van Schaijk wordt gevestigd in De Phoenix en daar verzorgt de kok van Carrousel Groen verse en zeer gevarieerde maaltijden. Daarnaast geeft hij uitleg over de gebruikte ingrediënten en bereidingswijze. Vrijwilligers van de Zorgcoöperatie Schaijk serveren met veel plezier de maaltijden. Maar vooral het samen eten maakt het gezellig. Neem daarom gerust iemand mee.”

Driegangenmaaltijd
De maaltijden in De Eetkamer van Schaijk bestaan uit drie gangen, waarbij je kunt kiezen uit twee verschillende voor- en hoofdgerechten. De driegangenmaaltijd kost 9 euro per persoon. Piet Hein: “Voorlopig starten we met eenmaal per week. Maar wanneer er meer vraag komt, gaan we vaker open.”

Praktische informatie
In De Eetkamer van Schaijk kun je iedere woensdag van 12 tot 14 uur terecht. Reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk de vrijdag ervoor via 0486-463600, dephoenix@dorpshuizenlanderd.nl, bij de receptie van De Phoenix of via een intekenlijst in Onder de Linde, het ontmoetingscentrum van Zorgcoöperatie Schaijk. Afrekenen doe je bij De Phoenix vooraf of ter plekke.

|Doorsturen