Schaijk

DAW Schaijk zet jubilarissen in het zonnetje

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - DAW Schaijk bestaat uit leden van jong (4 jaar) tot wat ouder (89 jaar). Veel van de bijna 1.300 leden maken al vele jaren deel uit van de sportvereniging. Tijdens de algemene ledenvergadering van 25 november greep DAW het momentum om haar leden te huldigen die 50 jaar of langer lid zijn van de club.

De DAW-jubilarissen.

Maar liefst 31 leden hebben deze bijzondere mijlpaal bereikt. Daarvan gaven er 24 leden acte de présence tijdens de ALV, onder wie erelid Jan Danen en zes Leden van Verdienste: Leo van den Heuvel, Tinie Verstegen, Peter van de Zanden, Gerrit van der Linden, Frans van Boekel en Henk van der Zanden. Erelid Ad Brouwers moest helaas verstek laten gaan wegens andere verplichtingen en ook Jan Vos, 67 jaar lid, was niet aanwezig. Noemenswaardig is dat veel van de gelauwerden nog steeds een vrijwilligersfunctie bekleden binnen de vereniging. De aanwezigen vertegenwoordigen bij elkaar liefst 1.398 jaar lidmaatschap.

103 jaar lid
Eén echtpaar werd gehuldigd. Willy en Annie van der Zanden zijn samen 103 jaar lid van DAW Schaijk. Drie leden zijn inmiddels meer dan 60 jaar lid: Wim Vissers, Theo Vos (beiden 61 jaar) en Piet van Mun (64 jaar). Adriaan Spijkers werd, onder toeziend oog van schoonvader en kleinzoon (eerste-elftalspeler Jaap Maathuis), zelfs gehuldigd voor zijn 70-jarig lidmaatschap. Na warme woorden van voorzitter Henrie Lamers en een bos bloemen werd het gezelschap vereeuwigd op een foto.

Adriaan Spijkers wordt gehuldigd voor zijn 70-jarig lidmaatschap.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties