Schaijk

DAW Schaijk JO8–1 bezoekt oefenwedstrijd PSV

Door DAW Schaijk

SCHAIJK/EINDHOVEN - Op maandagavonden trainen de talenten van DAW Schaijk JO8-1 aan de Bossestraat in Schaijk. Dat gold echter niet voor maandag 9 oktober. Toen stond namelijk het teamuitje naar PSV op het programma. Dat speelde tegen CF Pachuca uit Mexico. Een verslag van Twan van Zandvoort.

Rond 19 uur betraden we het stadion, net op tijd voor de aftrap. De jongens waren erg druk en keken vol spanning het eerste kwartier. De ene oh na de andere oeh bij schoten op de paal en net naast. Daarna gebeurde er niet veel meer op het veld, zodat de heren rustig het stadion goed konden bekijken. Een van de hoogtepunten volgde vlak voor rust toen iemand een papieren vliegtuigje vanaf de tweede ring gooide dat op het veld terechtkwam. Al snel werden er stapels papier tevoorschijn gehaald en vliegtuigjes gevouwen en gegooid. Aan snoep en drinken ontbrak het ook niet zodat het suikerniveau goed op peil bleef.
Gedurende de tweede helft daalde de spanningsboog en werd er vooral samen gelachen. Nog een keer hard gejuicht voor een doelpunt wat na verloop van tijd een schot in het zijnet bleek. Speciaal hoogtepunt was de invalbeurt van oud-DAW'er Joey Konings in de Eindhovense hoofdmacht.

Een mooi uitstapje voor de boys die nu gezien hebben hoe ze de 0 moeten houden. Helaas geen doelpunten gezien, maar daar schort het bij de talenten niet aan met gemiddeld meer dan 10 goals per wedstrijd. Donderdag gewoon weer trainen op sportpark d’n Heuvel en zaterdag tegen Berghem Sport. Topavond gehad met een leuke groep enthousiaste voetballertjes.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?