Schaijk

Dansfestival Moesland op 9 februari

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MOESLAND - De Moeslandse pronkzittingen zitten er weer op en het Moesblad valt zeer binnenkort op de deurmat. Het carnavalsseizoen is dus in volle gang en dat betekent dat er weer een aantal fantastische evenementen aankomt. Zo staat op 9 februari weer het dansfestival in De Phoenix op het programma.

Tijdens het dansfestival vertonen 8 verschillende verenigingen uit de regio hun kunsten. Deze groepen zijn vaak al vanaf de zomervakantie bezig met oefenen en al dat harde werk kun je komen bewonderen tijdens het dansfestival. Er zijn maar liefst 35 verschillende dansen die deze middag voorbijkomen. Het totale deelnemersveld komt op 211 danseressen.

Bezoekers zijn welkom op 9 februari in dorpshuis De Phoenix in Schaijk. Vanaf 12 uur gaat de zaal open en wordt het publiek getrakteerd op een aantal spetterende shows en gardedansen. Het festival wordt groots opgezet. Er is een jury aanwezig die op zorgvuldige en professionele wijze de diverse dansacts zal beoordelen en waarderen. De middag is voor iedereen te bezoeken. De entreeprijs voor volwassenen is 3 euro en voor kinderen onder de 16 jaar 1,50.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties