Schaijk

'Heel blij dat Curd mijn werk wil overnemen'

Curd Stenfert volgt Hans Oliemeulen op als glazenwasser

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Curd Stenfert (30) uit Brummen volgt Hans Oliemeulen op als glazenwasser in Schaijk en omgeving. Oliemeulen kondigde onlangs aan na 33 jaar te stoppen als glazenwasser. “Ik ben ervan overtuigd dat Curd mijn werkzaamheden netjes zal voortzetten.”

Hans Oliemeulen (links) met zijn opvolger Curd Stenfert.

In een artikel in de Arena van 1 februari maakte Hans Oliemeulen (64) bekend dat hij stopt als glazenwasser en gaf hij aan op zoek te gaan naar een geschikte opvolger. “In de dagen daarna ben ik door een stuk of zeven bedrijven benaderd die belangstelling hadden om mijn werkzaamheden over te nemen”, vertelt Hans. “Ik heb bewust gekozen voor Curd, omdat hij als enige ook een ZZP’er is. Mijn klanten zijn in al die jaren gewend geraakt aan één vertrouwd gezicht en in de nieuwe situatie met Curd blijft dat zo. Ik ben heel blij dat Curd mijn werk wil overnemen.”

‘Kwaliteit waarborgen’
Voor Curd kwam de oproep van Hans Oliemeulen in Arena als geroepen. “Na negen jaar als glazenwasser in loondienst te hebben gewerkt, ben ik deze maand voor mezelf begonnen”, geeft Curd aan. “Ik neem mijn werk heel serieus en ga proberen om de kwaliteit die Hans altijd heeft geleverd te waarborgen.”

Hans gaat de komende weken samen met Curd bij een aantal bedrijven langs om zijn opvolger persoonlijk voor te stellen. Verder ontvangen klanten nog een brief waarin de nieuwe situatie wordt toegelicht. Curd Stenfert is bereikbaar via 06-12601193 of csbuildingcare@gmail.com

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties