Schaijk

Schilderijen gevraagd van Schaijkse kinderen uit groep 4 en 5

Corona-Sinterklaasexpositie 'Rondje om de Phoenix'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In navolging van de corona-expositie 'Rondje om de Phoenix' die Sandra Loeffen eerder dit jaar organiseerde, is de Schaijkse momenteel bezig met het op touw zetten van een nieuwe activiteit in het dorpshuis: een Corona-Sinterklaasexpositie voor de kinderen uit groep 4 en 5.

"Omdat er dit jaar geen echte Sinterklaasintocht is, hebben we iets anders bedacht om toch iets leuks te doen", vertelt Sandra enthousiast. "Eventjes geen grote mensen in de expositie, maar in plaats daarvan wil ik Schaijkse kinderen in groep 4 en groep 5 van de basisschool oproepen om hun verf en penselen tevoorschijn te halen."

Gratis schilderdoek
Sandra legt uit hoe de kids mee kunnen doen: "Bij De Phoenix kunnen kinderen vanaf nu gratis een schilderdoek ophalen dat zij vóór 13 november weer in moeten leveren. We gaan dan op 14 november de schilderijen ophangen in De Phoenix en deze blijven dan hangen tot 5 december. Je mag van alles schilderen, als het maar met Sinterklaas te maken heeft en zonder mensen te kwetsen. Er zit een briefje bij dat je in mag vullen. zodat we je naam bij het schilderij kunnen hangen en Sint en Piet goed kunnen zien welk schilderij van jou is."

Dorpshuis De Phoenix is dagelijks geopend van 13 tot 17 uur en op woensdagavond van 18 tot 22 uur. Er is een beperkt aantal doeken beschikbaar van verschillende formaten, dus wees er snel bij.

|Doorsturen