Schaijk

Concordia Music Night op 30 en 31 oktober 2020

Door Muziekvereniging Concordia Schaijk

SCHAIJK - Tien jaar na de viering van het 100-jarig bestaan van Muziekvereniging Concordia organiseren wij weer een nieuwe Music Night in Schaijk. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels gestart. Volgens het bekende succesvolle concept bieden wij ook deze keer weer een avondvullend programma aan met muziek en dans, uitgevoerd door lokale musici met een omlijsting van professioneel licht en geluid.

Zomerconcert Concordia
Op zondag 30 juni om 14.00 uur verzorgt Concordia weer het jaarlijkse zomerconcert. De locatie is dit jaar het speelpleintje in de buurt Dotterbloem/Lisdodde/Heiheuvel. Als afsluiting van het muziekjaar en het begin van de vakantieperiode verzorgen alle orkesten van de muziekvereniging ook dit jaar een mooi programma.

Market Garden Concert
Zondag 15 september 13.30 uur in De Phoenix. Fanfare Concordia Schaijk en Harmonie Semper Crescendo Reek treden als één orkest gezamenlijk op. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Vier Vrijheid Schaijk en staat in het teken van het feit dat 75 jaar geleden de operatie Market Garden plaatsvond die uiteindelijk geleid heeft tot onze huidige vrijheid. Zowel via woord en beeld als via muziek wordt dit tot uiting gebracht.

Jeugdactiviteiten
Speciaal voor de jeugd verzorgt Concordia samen met anderen diverse activiteiten om jeugd kennis te laten met muziek en Concordia. In juni ondersteunde Concordia basisschool De Regenboog bij het Kunst- en Cultuurproject. Op 16 juli is Concordia onderdeel van het dagprogramma van het Moeschakamp en het komende muziekjaar biedt Concordia ook proeflessen aan in het Sjors Sportief-programma. Bent u geïnteresseerd in onze vereniging of in een muziekopleiding? Neem dan contact op met Ton Zwaans via opleidingen@concordiaschaijk.nl.

Aubades voor gehuldigden op Koningsdag
Op zaterdag 27 april was het koningsdag. Muziekvereniging Concordia begon de dag vroeg door een aubade te brengen aan de gedecoreerden in Schaijk in de kantine van DAW. Na een korte toespraak, felicitaties en een toast met de gebruikelijke oranjebitter werd de Schaijkse jeugd met de versierde fietsen onder begeleiding van de fanfare opgehaald bij De Regenboog.

Opening Centrum Schaijk
De activiteiten tijdens het ‘Beleef Schaijk’-evenement ter gelegenheid van de opening van het nieuwe dorpscentrum werden op diverse momenten opgeluisterd met muziek van de verschillende orkesten. In het oog sprong het ‘Gevelconcert’, waarbij de fanfare voor de muzikale invulling van het officiële gedeelde zorgde vanaf de diverse balkons rond de openingslocatie. Het geheel werd later aangevuld met optredens in de spiegeltent door de fanfare en het (jeugd)slagwerkorkest.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties