Schaijk

Charmecamping Hartje Groen genomineerd als meest gastvrije locatie van Brabant

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Zaterdagavond 2 juni zijn in het nieuwe Safari Resort in Beekse Bergen de genomineerden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2018 bekendgemaakt. De nog piepjonge locatie charmecamping Hartje Groen & De Boshut, gelegen midden in natuurgebied De Maashorst in Schaijk, is ook genomineerd.

Alice van den Broek van Hartje Groen is erg blij met de nominatie. "We zijn nog maar één seizoen jong, het is geweldig dat we nu al genomineerd zijn door de vakjury. Het is toch een erkenning dat we op de goede weg zijn."
Alice en haar partner Joep Manders zijn helemaal nieuw in de branche. Ze werkten 18 jaar in het basisonderwijs waarna ze de kans grepen om hun droomproject te verwezenlijken: het opzetten van een natuurcamping met kleine horeca. Eerder dit jaar ontving Hartje Groen al de publieksprijs van de Zoover Award voor de hoogste gastenwaardering.

Stemmen
De genomineerde locaties kunnen vanaf nu hun achterban oproepen om te stemmen via www.brabantgastvrij.nl. "We hopen dat onze gasten in groten getale gaan stemmen, want we zijn relatief een kleine locatie", lacht de enthousiaste uitbaatster.


Brabantse Gastvrijheid Award 2018
Iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreatiebranche in Brabant die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt kon zich inschrijven. Maar liefst 143 locaties hebben dit gedaan. Verschillende toetsingen hebben geresulteerd in tien genomineerden. De kandidaten zijn door de vakjury beoordeeld op onderscheidend vermogen - innovativiteit en originaliteit - in hun gastvrijheidsconcept. Hierbij is gekeken naar de antwoorden op de vragen die gesteld zijn via het inschrijfformulier en de online zichtbaarheid van de locatie (website). Daarnaast is een uitgebreide online reviewanalyse uitgevoerd.
In de komende maanden beoordeelt een 'mystery-bezoeker' de tien genomineerden in de praktijk. De vakjury bepaalt aan de hand van de uitkomsten van het mystery-bezoek, het aantal publieksstemmen én de beoordelingen uit de eerste fase wie de Brabantse Gastvrijheid Award 2018 in december in ontvangst mag nemen als meest gastvrije locatie van Noord-Brabant.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties