Schaijk

Charme Camping Hartje Groen wint Gouden Zoover Award

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op de vakantiebeurs in Utrecht zijn woensdag de Zoover Awards uitgereikt. Charme Camping Hartje Groen uit Schaijk won een Gouden Zoover Award. Hiermee behoort de camping tot de top 10 van best beoordeelde campings van Nederland. In Brabant haalde de groene camping, die midden in natuurgebied De Maashorst ligt, zelfs het hoogste waarderingscijfer voor campings: een 9,3 samen met camping De Paal in Bergeijk.

Joep Manders en Alice van den Broek.

Tijdens de feestelijke awarduitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. “We zijn als geheel vernieuwde charmecamping in april 2017 opengegaan, dan is het natuurlijk fantastisch dat dit in één seizoen al wordt beloond met een Gouden Zoover Award” vertelt Alice van den Broek, die samen met haar partner Joep Manders de bedrijfsleiding vormt. Dat werd ook tijdens de uitreiking opgemerkt: in één jaar tot de top van Nederland behoren is een unieke prestatie.

Het roer om
Alice en Joep werkten beiden 18 jaar in het onderwijs en gooiden vorig jaar het roer om. Ze stapten als fervent kampeerder in een nieuw avontuur: het bestieren van een natuurcamping. “We noemen het ‘Ik vertrek light’“, lacht Alice, "omdat Hartje Groen in onze eigen woonplaats ligt”.

Midden in de Maashorst
Wat waarderen de gasten bij Hartje Groen? Joep: “De gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht. De prachtige ligging, midden in de schitterende natuur van De Maashorst. En de fijne voorzieningen: bijzondere speelplekken, een natuurlijk zwemven, nieuw schoon sanitair, een gezellige huiskamer met haard en bibliotheek voor kampeerders en onze Boshut voor een lekker ontbijtje, lunch of borrel. Ook de table d’ hote, BBQ- en pizza-avonden, werden erg goed gewaardeerd”.


Over de Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2017 worden meegenomen. In januari 2018 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties