Schaijk

CarProf Huiskes van Zummeren maakt zich klaar voor de toekomst

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Per 1 december is CarProf Huiskes van Zummeren in Schaijk aangesloten bij het landelijk netwerk van NexDrive, service network for next generation cars. Dit is een eigen formule van onderdelendistributeur Alliance Automotive Group Benelux voor het onderhoud aan elektrische en hybride voertuigen. Door onderdeel te worden van NexDrive zorgt CarProf Huiskes van Zummeren dat zij zich kunnen profileren als elektrisch voertuig specialist. De werkplaats is inmiddels volledig ingericht om ook onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen uit te voeren voor hun klanten, oftewel zij zijn klaar voor de vraag van morgen.

Eigenaar Bas Huiskes (rechts op de foto) ziet dat de toekomstvisie van NexDrive naadloos aansluit bij zijn eigen plannen om in te spelen op deze groeimarkt. Waarom zij in deze formule geloven, delen zij graag: “Wij zijn en blijven uw vertrouwde garagebedrijf. En wij blijven u ook de service verlenen, die u van ons gewend bent. Met de NexDrive erkenning zijn wij volledig ingericht om onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen te bieden aan onze klanten. Dit betekent dat de werkplaats is voorzien van de juiste apparatuur, de nieuwste software en voldoende beschermingsmiddelen. Net als bij de door fossiele brandstof aangedreven auto’s hebben wij als universeel garagebedrijf toegang tot alle software, storingsinformatie en originele onderdelen van ieder merk auto. De fabrieksgarantie blijft dus behouden.”

Maar NexDrive gaat verder dan dat, omdat de markt snel en continu ontwikkeld wordt de kennis van de autotechnici up to date gehouden. Deze trainingen zijn onderdeel van TECH360, een ander vooruitstrevend concept van de leidende onderdelendistribiteur uit Ede. Als erkend NexDrive servicepunt zijn de monteurs van CarProf Huiskes van Zummeren dus opgeleid om alle systemen en elektrische delen van uw auto te onderhouden en te repareren.

Accountmanager Jos Kalender legt de combinatie van NexDrive en TECH360 wat verder uit: “De automobilist heeft altijd de weg naar de universele garage weten te vinden. Vanuit TECH360 helpen we deze garagisten en monteurs voorbereid te zijn op nieuwe ontwikkelingen. Met onder andere Hybride/EV opleidingstrajecten, ADAS trainingen, EV gereedschapsets, Pass-Thru, remote diagnostics, RI&E en on-the-job ondersteuning. Met de unieke combinatie van TECH360 en NexDrive gaan we ervoor zorgen dat consumenten ook met de volgende generaties voertuigen bij universele autobedrijven kunnen blijven komen.” Zo biedt deze CarProf in Schaijk u niet alleen vandaag maar ook morgen dezelfde kwaliteit als een merkdealer, plus de vertrouwdheid en uitstekende service die u gewend bent."

De belofte van NexDrive:
* Behoud van fabrieksgarantie
* Experts in alle merken
* Modernste elektrische apparatuur
* Altijd up-to-date software
* Continu bijgeschoolde autotechnici
* Specialist in gecombineerd onderhoud aan hybride voertuigen
* Service van uw vertrouwde garagebedrijf

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties