Schaijk

Uitgebreid programma voor alle carnavalsvierders

Carnaval Loverz zorgt voor spiegeltent in Moesland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MOESLAND - Carnaval Loverz is een initiatief om jongeren uit de regio ook carnaval te laten vieren. De derde editie staat voor de deur met een geweldige line-up voor zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 februari. Die avonden komen Stuk, Stefan & Sean met Bram Krikke, The Allstarz, Dailyfools, Rickert, Rvbin Banc, DJ Jorn en Row Da Coppa speciaal voor de jeugd naar het Moesland. De spiegeltent op het evenemententerrein is op die momenten vanaf 20.30 uur alleen toegankelijk voor jongeren van de middelbare school met een geldig entreebewijs. Tickets zijn online te koop op carnavalloverz.nl.

Om Carnaval Loverz bestaansrecht te geven, heeft de organisatie samenwerking gezocht met drie Schaijkse horecaondernemingen: De Notaris, De Potter en Smaak. Zij dragen hun steentje bij aan het jongerencarnaval voor nu en in de toekomst. Het is de bedoeling dat het feest op termijn op eigen benen kan staan. Om de spiegeltent te bekostigen, krijgen de ondernemers ruimte om naast de avonden van Carnaval Loverz een eigen programma te verzorgen.

Carnavalsprogramma
Vrijdagmiddag 21 februari gaat vanaf 16 uur de tent los voor Moeslands Uurke(s) Vurraf, een vrijdagmiddagborrel, waar de eerste proost wordt uitgebracht op carnaval 2020. Carnavalsvierders, bedrijven, winkeliers; iedereen is van harte welkom om met elkaar en/of met het personeel de carnaval in te luiden.
Een dag later is de spiegeltent overdag de Moeskroeg tijdens de kroegentocht vanaf 14 uur. Om 20.30 uur begint Carnaval Loverz en is de tent alleen nog toegankelijk voor de jeugd. Zondag 23 februari staat vanaf 15 uur 'De tent draait door...' op het programma, tot een uurtje of acht 's avonds, want om 20.30 uur begint Carnaval Loverz weer.
Moesmaandag is de dag van de grote Moeslandse optocht. De spiegeltent is open vanaf 14 uur met als thema ‘Moestanou… ja, da moes!’. Vanaf 20.30 uur weer Carnaval Loverz. Dinsdag 25 februari start om 10.30 uur de goapmerrege bij de spiegeltent. Nadien is er een Duitse knalfuif met vanaf 14 uur DJ Peter en Gipfel power. In de avond vindt een Groot Afschijtsbal plaats met DJ Magic Mari & MC Gladde Gerrit ft. Prins Twan den AllerUrste en z'n gevolg. De entree tot de spiegeltent is buiten Carnaval Loverz gratis.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties