Schaijk

Overweldigende interesse; actie verlengd tot en met 30 juni

Buurkracht: Schaijk gaat vol voor zonnepanelen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Letterlijk in de rij stonden ze: bewoners van Schaijk die eerder dit voorjaar afkwamen op de informatieavond over zonnepanelen die was georganiseerd door Buurkrachtteam Schaijk en werd geopend door burgemeester Marnix Bakermans. Maar liefst 207 mensen zaten uiteindelijk in de zaal van De Potter. En met resultaat: inmiddels hebben 81 huishoudens van Schaijk een aanvraag gedaan bij de door het Buurkrachtteam geselecteerde zonnepanelenleverancier.

Van dit aantal kunnen er 61 niet wachten op veel zonnige dagen: bij hen pronken de zonnepanelen al op de daken. Het speciale zonnepanelenaanbod is verlengd en geldig tot en met 30 juni, alle inwoners van Schaijk kunnen hiervan profiteren. Bewoners kunnen hun interesse aangeven op de buurkracht-app of door een mail te sturen naar buurkrachtschaijk@gmail.com

'Prachtig resultaat'
“Alle lof voor de inzet van Buurkrachtteam Schaijk én de betrokkenheid van een heel grote groep inwoners van Schaijk. Dit prachtige resultaat bewijst het: acties voor en door burgers wérken! Buurtbewoners zijn elkaars beste ambassadeurs”, stelt Marnix Bakermans, burgemeester van Landerd.


Over Buurkracht
Buurkracht gelooft in de kracht van buren. De kracht om dingen samen mooier, beter, groener, veiliger, gezelliger of duurzamer te maken in de buurt. Buurkracht helpt buren in heel Nederland om hun buurkracht te ontdekken en te vergroten. Door mensen bij elkaar te brengen en ze te ondersteunen met tips, trucs en tools, zoals de buurkracht-app en de website www.buurkracht.nl. Meer dan 350 buurten hebben inmiddels hun buurkracht ingezet.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties