Schaijk

Win gratis deelname voor jezelf en een vriend(in)

Breakout Run: ieder zijn eigen uitdaging

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Over precies een maand is het zover. Zaterdag 1 en zondag 2 juni wagen enkele duizenden mensen weer een uitbraakpoging uit de best beveiligde gevangenis van De Maashorst. Het is aftellen naar deze zevende editie van de Breakout Run, een uitdagend evenement voor jong en oud. Via een pittige route vol obstakels vlucht je naar de vrijheid. Wil je nog meedoen? Schrijf je dan snel in, want de celblokken beginnen vol te raken.

De Breakout Run staat bekend als een pittige hindernisloop. Dat is zeker waar, maar laat je er niet van weerhouden om mee te doen. Iedereen kan zijn eigen uitdaging vinden in het ontsnappen uit de grootste gevangenis in de regio. Misschien wil je een snelle tijd neerzetten, jezelf testen of een angst overwinnen. Dat kan allemaal. Je doet het voor niemand behalve jezelf. Jij bepaalt wat je wil, durft en kan. Met de juiste persoon aan je zijde kom je dan al een heel eind.
Wat je motivatie ook is, zorg er in ieder geval voor dat je onderweg geniet. Dat is het allerbelangrijkste. Ja, je wordt vies. En ja, je wordt moe. Er zitten zware hindernissen tussen, maar die zijn allemaal te overwinnen. De deelnemers staan onderweg voor elkaar klaar. Als het even lastig wordt, krijg je vanzelf hulp aangeboden. Zo kan iedereen de eindstreep halen. Na de finish word je beloond met een mooie medaille en een geslaagd gevoel. Geen smoesjes dus; zoek een partner in crime en ontsnap samen tijdens het eerste weekend van juni.

Ontsnappen?
Kijk voor de verschillende ontsnappingsmogelijkheden op www.breakoutrun.nl. Ga je voor een ontsnappingsroute van 8 of 14 kilometer? Of durf je in het donker je weg te vinden over alle obstakels? Je kunt je poging zelfs wagen terwijl je vastgeketend zit aan je maatje. Uitdagingen te over. Ook aan de kinderen is gedacht. Ben je tussen de 6 en 11 jaar? Dan ben jij zondag 2 juni aan de beurt. Je kunt kiezen uit een route van 2 of 4 kilometer.

Twee vrijkaarten
Team Arena mag twee vrijkaarten weggeven. Twijfel je nog of het iets voor jou is? Dan is dit de uitgelezen kans om de Breakout Run te ervaren. Stuur vóór 12 mei een mail naar lezersactie@arenalokaal.nl. Vermeld in het bericht je naam, leeftijd en woonplaats. Wie weet ontsnap jij samen met een vriend of vriendin over een kleine maand uit de meest beruchte gevangenis van De Maashorst.


Handlangers gezocht
Een evenement als de Breakout Run kan niet zonder vrijwilligers. Vele handjes maken licht werk. Daarom is alle hulp van harte welkom. Als handlanger moedig je de voortvluchtigen aan tijdens hun ontsnappingspoging. Je helpt hen de hindernissen veilig te nemen. Het kan ook zijn dat je de voortvluchtige bij een drankpost mag voorzien van wat lekkers om zo de politie, vol energie, voor te blijven of dat je er voor gaat zorgen dat de tassen netjes opgeborgen worden in het gevangenisdepot.
Vrijwilligers krijgen een ticket voor deelname, een t-shirt of een cadeaubon. Heb je belangstelling om als handlanger mee te helpen? Laat het dan vandaag nog weten. Vooral voor de zaterdag zijn extra handen van harte welkom. Stuur een bericht naar iris@breakoutrun.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties