Schaijk

Borden 'Schaijk hoort bij Oss' gestolen: 'Lage en laffe actie'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De actiegroep 'Schaijk hoort bij Oss' plaatste afgelopen week op diverse plaatsen in het centrum zogeheten sandwichborden, waarop mensen worden uitgenodigd om op 24 oktober aanwezig te zijn bij de raadsvergadering in het raadhuis in Schaijk. Twaalf van de borden zijn afgelopen weekend gestolen. Dit tot woede van de actiegroep, die overweegt aangifte te doen van de diefstal.

"Welke onverlaat treedt hier onze normen en waarden met voeten om op deze laffe manier, als een dief in de nacht, andermans eigendom te stelen? Met welk 'recht' doet hij/zij dit?", reageert de actiegroep. "Wij zijn Schaijkenaren die met open vizier en beperkte middelen op een fatsoenlijke manier aandacht vragen voor een rechtvaardige overtuiging, die wij willen overbrengen aan overige Schaijkenaren, politiek en bestuur. Om ons op deze wijze een hak te zetten, is erg laag en laf. Deze diefstal raakt ons als rechtgeaarde burgers van Schaijk en roept boosheid, frustratie en irritatie op."

'Stimulans'
De actiegroep laat zich niet uit het veld slaan door de diefstal van de borden. "De boycot van deze lafaard(s) is voor ons eerder een stimulans en motivatie dan een belemmering om te blijven actievoeren voor ons doel: Schaijk hoort bij Oss. Wij roepen Schaijkenaren nogmaals op om donderdag 24 oktober om 19.15 uur aanwezig te zijn bij de raadsvergadering in het raadhuis in Schaijk."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties