Schaijk

Marskramer Grave en Schaijk blijven gewoon open

Blokker kondigt sluiting 200 winkels aan

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE/SCHAIJK - Blokker bracht dinsdag 16 mei vroeg in de ochtend naar buiten dat er een grootscheepse reorganisatie op de rol staat. Ongeveer tweehonderd winkels die onder het concern vallen sluiten de deuren. Dit gaat de komende twee jaar ten koste van bijna tweeduizend banen. Formules als Xenos, Leen Bakker en Intertoys worden volledig afgestoten. Marskramer gaat door als franchiseformule, maar slechtlopende zaken gaan dicht. De winkels in Grave en Schaijk blijven gewoon open.

Friso Schoppema voor de Marskramer in Schaijk.

Navraag leert dat de beslissing geen invloed heeft op Marskramer Grave. “We hadden in de winkel al enkele verontruste klanten die bang waren dat we weg zouden moeten”, vertelt Maikel Nibbeling. “Wij schrokken zelf ook van het nieuws. Gelukkig zijn we een franchisevestiging. Daarom verandert er voor zover wij weten niets voor ons en onze klanten.”

Ook de bezoekers van Marskramer Schoppema in Schaijk hoeven niets te vrezen. “Bij ons gaat niets veranderen”, laat Friso Schoppema weten. “Geen van de genoemde wijzigingen heeft betrekking op ons. Wij gaan verder zoals we al veertig jaar doen, met dezelfde formule en service zoals klanten van ons gewend zijn.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties