Schaijk

Blaskapelle Fresia speelt voor Lijn 99

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Toen in juli dit jaar de festivalbus van de Schaijkse band Lijn 99 volledig afbrandde, ging voor de leden van deze band een droom letterlijk in rook op. Onder het motto Help Lijn 99 weer op weg, lopen inmiddels diverse acties en zijn er al veel donaties binnen. De muzikanten van Blaskapelle Fresia, zelf altijd bezig om bijdragen voor KiKa bijeen te brengen, zijn onder de indruk van zowel de gevolgen van de brand, als van de spontane acties voor de band.

“We spelen met Blaskapelle Fresia weliswaar een heel ander muziekgenre, maar we kunnen ons goed voorstellen hoe het zou zijn wanneer je de mogelijkheid om op te treden, wordt ontnomen. Daarom willen wij als collega-muzikanten ook graag ons steentje bijdragen aan alle acties”, zegt Simon Meurs, muzikaal leider van Blaskapelle Fresia. “We spelen daarom woensdag 12 september vanaf 19 uur op de Albert Heijn-parkeerplaats aan de Repellaan in Schaijk met open muziekkoffers voor een bijdrage aan een 'Lijn 99-festivalbus 2.0'.

Deze actie vindt alleen bij goed weer plaats. "Iedereen kan bij het boodschappen doen, zijn of haar bijdrage doneren. Alleen even komen luisteren en een bijdrage komen brengen, kan natuurlijk ook. Het doel is om Lijn 99 zo snel mogelijk weer terug op de weg te hebben."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties