Schaijk

Van Oerpizza tot livemuziek en van huifkartocht tot omgekeerde schoen

Bij Hartje Groen Schaijk is de hele winter wat te doen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Traditiegetrouw is er bij Hartje Groen & de Boshut in Schaijk het hele najaar en in de winter van alles te beleven. Horeca de Boshut is sowieso elke dag van de week geopend van 10 tot 17 uur voor een verse kop koffie, lekkere warme chocomelk, een heerlijke lunch of borrelplank met streekproducten. Bovendien worden er zeer regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Van huifkartocht, pizza-avonden en boomklimmen tot live muziek en een speciale sinterklaasactie.

Junejuly.

Live muziek onder de tarp is er op zondagmiddag 15 december van het muzikale duo June & July. Op veler verzoek organiseert Hartje Groen haar beroemde zomerse Pizza avond ook weer in de winter. Gezellig samen bij het haardvuur genieten van oer-pizza’s uit de hout gestookte pizza-oven. De eerste is op vrijdag 13 december, hiervoor is reserveren noodzakelijk.

Omgekeerde Schoen
Ook Sinterklaas komt langs in de Boshut. Zet tussen 22 en 27 november je omgekeerde schoen met nog goed speelgoed waar je niet meer mee speelt. De Sint haalt het op en geeft het aan de Schaijkse stichting voor kansarme kinderen in Roemenië. Zo maak je deze kinderen ook blij met speelgoed waar je mee bent uitgespeeld. Tussen 29 november en 1 december kun je je schoentje weer op komen halen. Misschien heeft de Sint er wel iets lekkers in gestopt om jou te bedanken!

Meer info: www.hartjegroen.com

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties