Schaijk

Bezoek Atelier Inez Bosker in Schaijk tijdens Landelijk Atelierweekend

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Tijdens de zomereditie van het Landelijk Atelierweekend op 22 en 23 juni stellen beeldend kunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor het publiek. Belangstellenden krijgen zo een kijkje achter de schermen bij het creëren van kunstwerken. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties. Ook Atelier Inez Bosker, gelegen aan de Bulder 12 in Schaijk, doet mee aan het Atelierweekend.

Het atelier van Inez Bosker, die onlangs haar opleiding tot portretschilder aan de Portretschool in Amsterdam heeft afgerond, is zaterdag 22 en zondag 23 juni te bezoeken tussen 11 en 17 uur.

Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Vanwege het succes van voorgaande jaren wordt het Landelijk Atelierweekend dit jaar tweemaal gehouden: de zomereditie op 22 en 23 juni en de wintereditie op 16 en 17 november. In deze weekenden zijn in heel Nederland honderden ateliers te bezoeken. Dit evenement wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland.

Op www.Landelijkatelierweekend.nl staat een compleet overzicht van alle deelnemende locaties. Tevens is er informatie te vinden over de extra activiteiten die worden georganiseerd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties