Schaijk

Manouk en Joep Lips bedenken naam en winnen consumptiebonnen

Beleef Schaijk: opening nieuwe centrum op 13 en 14 april

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Manouk en Joep Lips zijn de trotse winnaars geworden van de 25 consumptiemunten voor de opening van het nieuwe centrum in Schaijk op 13 en 14 april. Zij deden mee aan de prijsvraag om hiervoor een toepasselijke naam te verzinnen. Het stel bedacht: Beleef Schaijk! Het bijbehorende logo is ontworpen door Stijn van Lith.

De organisatie nodigde inwoners van Schaijk onlangs uit een naam te bedenken voor het evenement waarmee de opening van het nieuwe centrum wordt gevierd. Dat leverde leuke resultaten op, zoals Grûts, Schaijkse vrienden, Buitengewoon Schaijk en het Schojkscentrum Festival. “Toch was de beslissing unaniem”, verklapt organisator Mark Steetsel. “De inzending van Manouk en Joep, Beleef Schaijk!, staat voor trots, beleving, gastvrijheid en nodigt uit. Dat is wat wij willen uitdragen.”

'Voor iedereen'
De organisatie is al lange tijd druk bezig om er een groots event van te maken. Zaterdag 13 april van 14 uur tot 1 uur 's nachts en zondag 14 april van 11 tot 18 uur. “We willen het nieuwe centrum van Schaijk voor iedereen openen”, vertelt Tobias Lange namens de organisatie. “Daarbij houden we rekening met alle leeftijden met activiteiten voor jong en oud. Het festivalterrein in het centrum bestaat uit meerdere area's. Zo komt er een feesttent met dj's en live muziek. Elders kun je heerlijk bourgondisch genieten van foods and drinks.”
Om er echt iets bijzonders van te maken, zijn meerdere werkgroepen bezig met het organiseren van speciale activiteiten. “Denk aan een reünie, een FIFA-toernooi én een echte urban fun run en walk door Schaijk, waarbij je door prominente panden gaat”, vult Steetsel aan. “Er komt zelfs een reuzenrad van bijna vijfentwintig meter waar je met de hele familie in kan voor een prachtig uitzicht over het dorp. We willen nog niet alles prijsgeven, maar zet om dat specifieke weekend maar vast een grote cirkel in je agenda. Het belooft een waar spektakel te worden.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties