Schaijk

Avondvierdaagse Schaijk 2018

Door Rudy van der Wijst

SCHAIJK - Dit jaar kunt u van dinsdag 29 mei tot en met 1 juni deelnemen aan de avondvierdaagse in Schaijk. Een mooie gelegenheid om zowel te genieten van de mooie omgeving van Schaijk als om sportief en gezond bezig te zijn. Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk en Sportvereniging DAW Schaijk heten u dan van harte welkom vanaf de startplaats in of bij de kantine van DAW, aan de Bossestraat 56.

U kunt daarbij kiezen voor de 5, 10 of 15 km afstand. Behalve op een mooie route wordt u ook verrast op een gezellig stukje muziek, dat wordt verzorgd door respectievelijk Potdomme, de Rogbloazers en One man band Gertwin.

De 5 en 10 km afstanden starten tussen 17:30 en 19:00 uur terwijl de 15 km lopers tussen 17:30 en 18:15 uur kunnen vertrekken. Houdt er bij de start rekening mee dat u 21:00 uur weer binnen moet zijn, anders moeten we u als uitgevallen beschouwen. Op maandag 28 mei is tussen 18:30 en 20.00 uur gelegenheid tot voorinschrijving in de kantine van DAW. U voorkomt daarmee dat u dinsdag lang in de rij moet staan. Zorgt u ervoor dat u bij het inschrijven weet voor de hoeveelste keer u wandelt, want om tijdig de medailles te krijgen moeten we ze al snel bestellen.

Het inschrijfgeld inclusief medaille is € 5,-. Natuurlijk is het ook mogelijk om de avondvierdaagse te wandelen zonder dat u een medaille wilt, het inschrijfgeld is dan nog slechts € 3,- voor vier dagen wandelen. Inschrijving voor 1 dag is ook mogelijk het inschrijfgeld is dan € 1,-.

Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk ontvangt geen subsidies en de inschrijfgelden zijn nodig om de avondvierdaagse mogelijk te maken. Daarom zijn de rustplaatsen, waar de wandelaars een gratis consumptie krijgen aangeboden, alleen nog toegankelijk voor deelnemers met een startkaart. Begeleiders, zoals (groot-)ouders, die beurtelings één dag met een groepje kinderen lopen mogen hun startkaarten uitwisselen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties