Schaijk

Autohopper Autoverhuur Huiskes nu ook in Schaijk

Door Leon Voskamp

OSS/SCHAIJK - Autobedrijf Huiskes blijft groeien. Autohopper Autoverhuur Huiskes was al bekend in Oss, maar sinds 1 december is deze ook bij de CarProf aan de Rijksweg in Schaijk gevestigd. Dat maakt het dat het verhuren van personenwagens, busjes en verhuiswagens nu zowel in de gemeente Oss als de gemeente Landerd mogelijk is. "Wij willen graag een totaal mobiliteitsaanbieder in de regio zijn. Dat hoort ook bij het pand en de locatie", aldus eigenaar Bas Huiskes.

Met ruim 30 jaar ervaring in de automotive sector, is hij in 2008 gestart met autobedrijf Huiskes in Oss. Sindsdien is het bedrijf veel gegroeid. Op 1 april 2020 nam Huiskes Automobielbedrijf van Zummeren in Schaijk over, wat nu CarProf Huiskes van Zummeren heet. Daar kun je terecht voor aankoop kwaliteit occasions, auto-onderhoud, de APK keuring en reparatie. "Bij CarProf zijn we gespecialiseerd in alle merken om zo de mobiliteit van een ieder in de omgeving Landerd te kunnen garanderen", vertelt de eigenaar. "Daarbij hoort ook de mobiliteitspas. Daarmee heb je 24/7 garantie bij pech onderweg."

Autohopper Autoverhuur Huiskes
Met de uitbreiding van de no-nonsense autoverhuurder kun je in Schaijk nu ook eenvoudig, snel en goedkoop een nieuwe luxe personenauto of bestelbus huren. Een zakelijk bezoekje of er even tussenuit? Bij Autohopper Huiskes huur je al vanaf 25 euro per dag een personenauto. Ook om goederen te vervoeren heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen: van een kleine bestelauto tot aan een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20 kubieke meter om het verhuizen of vervoer van zware spullen makkelijker te maken. In alle bussen kan met een B-rijbewijs gereden worden.

Autohopper is aangesloten aan een landelijke verhuurformule met meer dan honderd vestigingen in Nederland, waardoor het voor iedereen mogelijk is om eenvoudig te huren. Voor zakelijke klanten die regelmatig een auto of bus huren voor korte of langere periodes zijn er zakelijke tarieven.

Het openen van Autohopper Huiskes is belangrijk voor Huiskes om net als in Oss een totaalpakket aan te bieden voor de klanten in Schaijk. "Met de Autohopper kunnen we de regio Schaijk beter bedienen. Zo kunnen klanten switchen tussen Schaijk en Oss en hebben we een groot aanbod dichtbij de mensen. We kunnen flexibel zijn naar de klant."

Korting
Namens Autobedrijf Huiskes wenst hij iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar toe. Om de feestdagen en de uitbreiding in Schaijk te vieren, geldt er in december en januari een introductiekorting van tien procent op de toch al scherpe huurprijs. Deze korting is voor de verhuur in zowel Schaijk als Oss.

Informatie
In Oss is Autohopper Autoverhuur Huiskes gevestigd bij de autodealer aan de Parallelweg 5. Voor vragen, bel naar (0412) 63 40 06. In Schaijk bevindt deze zich aan Rijksweg 44. Het telefoonnummer voor deze vestiging is (0486) 46 13 17. Voor prijzen en andere informatie, ga naar www.autohuiskes.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties