Schaijk

Lia Verstegen biedt jonge kunstenaars podium

Atelier Anders opent deuren op nieuwe locatie in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In het bijzijn van een kunstminnend gezelschap opende vrijdagavond 3 november Atelier Anders de deuren op de nieuwe locatie aan de Schutsboomstraat 53 in Schaijk. Tijdens deze avond feliciteerde Merel van den Nieuwenhof (tentoonstellingsmaker bij Jan Cunen en eindredacteur van kunstmagazine Palet) eigenaresse Lia Verstegen met de opening van haar nieuwe atelier met galerie. Daarnaast stond de avond in het teken van de opening van de expositie De kleurkracht van eitempera van kunstenaar Esmee Seebregts.

Lia Verstegen.

De expositie is de eerste tentoonstelling volgens het concept van Atelier Anders, dat jonge kunstenaars een podium biedt. Lia Verstegen: “Ik wil bezoekers van Atelier Anders niet alleen laten genieten van kunst door ernaar te kijken, maar hen het ook daadwerkelijk laten ervaren. Hoe is de kunstenaar tot dit kunstwerk gekomen?”

‘Even Anders Pakket’
Bij de opening werd het ‘Even Anders Pakket’ gepresenteerd. “Dit workshoppakket bevat materiaal waarmee je zelf stap voor stap eitempera-verf kunt maken”, vertelt Lia. “Met behulp van dit pakket krijgt men een kijkje in de gedachtegang en inspiratiebronnen van de kunstenaar. Tijdens de openingstijden is het mogelijk om het Even Anders Pakket af te nemen met workshop of men kan er thuis zelfstandig mee aan de slag.”

Na een succesvolle openingsavond was Atelier Anders klaar voor het grote publiek op zaterdag 4 november. De expositie De kleurkracht van eitempera is nog te bezoeken tot en met 27 januari op vrijdagen en zaterdagen van 11 tot 17 uur.
Atelier Anders is gelegen aan de Schutboomstraat 53 in Schaijk. Kijk voor meer info op www.atelier-anders.nl of neem contact op via info@atelier-anders.nl of
06-25641933. Openingstijden: vrijdag en zaterdag 11 tot 17 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties