Schaijk

Arenalokaal verhuist naar ‘Rabobankpand’ Schaijk: samen onder één dak met Rovermedia Group

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Arenalokaal gaat verhuizen naar een mooie centrale plek in hartje Schaijk. Het bekende voormalige 'Rabobankpand' aan de Runstraat 15 is in de afgelopen weken omgetoverd tot een veelzijdig mediacentrum, waar Arena zich vanaf maandag 4 november vestigt sámen met Rovermedia Group. RMG is het reclamebureau dat onder meer al jarenlang de verpakkingen ontwerpt voor de vele fraaie producten van Rituals. Twee mediabedrijven samen onder één dak: een prachtige aanwinst voor het centrum van Schaijk! (foto: Naomi Bekkers)

De medewerkers van RMG en Arenalokaal bij hun nieuwe pand in Schaijk.

Rovermedia Group wordt 14 jaar geleden opgericht in het Noord-Limburgse Heijen, waar het reclamebureau is gevestigd in de voormalige tramhalte. “We hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en daardoor kwamen we in Heijen eigenlijk wat te krap in ons jasje te zitten”, vertelt Gabry Brinkhoff, Creative Director van RMG.

‘Prachtige locatie’
Begin dit jaar laten Gabry en haar partner Sergio Boutkan, uitgever van weekblad Arena en nieuwssite Arenalokaal.nl, hun oog vallen op het voormalige Rabobankpand aan de Runstraat in Schaijk. Het stel is direct enthousiast. “Een mooi en ruim gebouw met een moderne uitstraling, midden in het gezellige centrum van Schaijk. Een prachtige locatie om Arena en RMG gezamenlijk onder één dak te huisvesten, een idee waar we al langer mee rondliepen. Onze bedrijven sluiten heel goed op elkaar aan en kunnen elkaar ook echt versterken”, geven Gabry en Sergio aan.

Rovermedia Group
RMG is een veelzijdig reclamebureau dat in de afgelopen 14 jaar een indrukwekkend portfolio heeft opgebouwd. Al sinds jaar en dag is RMG verantwoordelijk voor de verpakkingsdesigns wereldwijd van cosmeticagigant Rituals. Gabry: “Daarnaast werken we samen met diverse andere mooie merken. Voor Vakantiepark De Bergen in Wanroij verzorgen wij al jaren de volledige marketing en communicatie. Van de inrichting van de indoorspeeltuin tot brochures en van advertenties tot zomercampagnes. Ook Padifood, een prachtig bedrijf in Oss, is al vanaf de start van RMG een fijne relatie. Hiervoor ontwikkelen wij niet alleen de verpakkingen van Oosterse maaltijden, maar ook beursstands en websites.”

Passie, gedrevenheid, ervaring in retailland en gevoel. Dat is de kern waar het om draait bij RMG. “Op die manier weten we onze klanten - groot en klein - iedere keer opnieuw te verrassen.”
Bij RMG zijn er overigens regelmatig vacatures voor creatieve geesten en daarnaast biedt het reclamebureau stageplekken aan studenten van grafische opleidingen.

Full service-mediacentrum
Gabry, Sergio en hun team staan te popelen om maandag met RMG en Arenalokaal op de nieuwe locatie in Schaijk aan de slag te gaan. “Een mooie uitdaging in een nieuwe werkomgeving. We hebben er veel zin in.”
In samenwerking met RMG verzorgt Arena naast nieuws in de krant en op Arenalokaal.nl, media-aandacht voor bedrijven met advertenties en advertorials. Op papier, online en op social media. Verder kun je terecht voor alle soorten reclame en campagnes, verpakkingsontwerpen, huisstijlontwikkeling, brochures, illustraties, fotografie en copywriting. Kortom alles wat nodig is om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen. Creatief bedacht en concreet gerealiseerd.
“We zijn een full service-mediacentrum waar je met alle vragen over reclame en communicatie terecht kunt.”

Arenalokaal en RMG
Runstraat 15 Schaijk
www.arenalokaal.nl 
www.rovermedia.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties