Schaijk

Zaterdag 28 september bij eetcafé De Notaris

Antwoord op alle woonvragen tijdens WoonCafé Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Je wilt graag een nieuw huis kopen of bouwen. Maar hoeveel kun je eigenlijk lenen voor de aankoop of bouw van een woning? Hoe vind je nu jouw ideale woning? En welke rol heeft de notaris hierin? Het antwoord op deze en vele andere vragen krijg je op zaterdag 28 september tussen 15 en 17 uur tijdens het WoonCafé bij eetcafé De Notaris in Schaijk. Onder het genot van een hapje en een drankje worden die middag al je woonvragen beantwoord. Je kunt gewoon vrijblijvend binnenlopen, een afspraak is niet nodig.

De organisatie van het WoonCafé. V.l.n.r.: Martijn van Mourik, Romy van der Pol, Maaike Verstraten en Luuk Bruijsten.

Organisatie van het WoonCafé Schaijk is in handen van Th. Van Casteren Makelaardij, Van Mourik & De Bie Notarissen en de Rabobank Oss Bernheze.
“Het wordt een laagdrempelige middag in een ongedwongen sfeer”, vertelt Maaike Verstraten van Th. van Casteren Makelaardij over het WoonCafé. “Door onze krachten te bundelen kunnen we alle woonvragen die mensen hebben beantwoorden.”

Th. van Casteren Makelaardij
“Veel mensen vragen zich af of ze er goed aan doen om te verhuizen. Het maken van een afspraak met een makelaar vormt daarbij soms een drempel”, weet Luuk Bruijsten van Th. van Casteren Makelaardij. “Bij het WoonCafé kun je echter gewoon binnenlopen. Wij informeren iedereen graag over het aankoopproces van een woning en het huidige huizenaanbod. Ook kun je terecht als je vragen hebt over het verkopen van een woning en tijdelijke huur.”
“En een week na het Wooncafé, op zaterdag 5 oktober, is het Open Huizen Dag”, vult Maaike Verstraten aan. “Mensen kunnen dan goed voorbereid op huizenjacht.”

Van Mourik & De Bie Notarissen
Bij Martijn van Mourik, notaris bij Van Mourik & De Bie Notarissen in Schaijk, en zijn collega kun je tijdens het WoonCafé terecht met vragen over de rol die de notaris heeft bij het (ver)kopen van een huis of bouwgrond. “Daarnaast geven we tips over alle juridische zaken omtrent wonen, samenwonen en financiën en andere notariële zaken waar je rekening mee moet houden in dit proces. En zo nodig plannen we een afspraak in bij ons op kantoor”, geeft Martijn van Mourik aan.

Rabobank Oss Bernheze
Aan Romy van der Pol, financieel adviseur bij Rabobank Oss Bernheze, en haar collega-adviseurs kun je al je vragen stellen over het kopen van een (eerste) huis, bouw of verbouwing van je woning en de financiële mogelijkheden hiervan. “Wat komt er kijken bij het afsluiten van een hypotheek? Hoe lang duurt zoiets? Hoe werkt een overbruggingshypotheek? We kunnen alle vragen beantwoorden rond de financiering van een woning”, vertelt Romy. “Wanneer mensen een recente loonstrook meenemen, weten ze snel wat ze kunnen lenen en wat dat betekent voor hun maandlasten. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om een afspraak in te plannen op ons kantoor in Schaijk.”

Het Wooncafé wordt gehouden op zaterdag 28 september van 15 tot 17 uur bij Eetcafé De Notaris aan de Schutsboomstraat 43a in Schaijk. Loop vrijblijvend binnen, aanmelden is niet nodig.


Nieuwbouwproject De Schutsboom
Aan de Schutsboomstraat 33 in Schaijk, de voormalige locatie van café-feesterij De Potter, worden in het kader van het project ‘De Schutsboom’ vijf patiobungalows ontwikkeld. Tijdens het WoonCafé is alle informatie verkrijgbaar over dit nieuwbouwproject. Het plan omvat vijf zogeheten levensloopbestendige patiowoningen met een badkamer en slaapkamer op de begane grond. 

Impressie van nieuwbouwproject De Schutsboom.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties