Schaijk

Albert Heijn Schaijk viert nieuwe winkel met Superbingo

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Het kan bijna niemand ontgaan zijn; vorige week nam Albert Heijn Christiaens in Schaijk hun nieuwe supermarkt aan het Kapelanieplein in gebruik. Al veel mensen wisten de weg te vinden naar de ruim opgezette winkel met een groot assortiment. Om de verhuizing nog meer luister bij te zetten, zijn maandag 25 maart de bingoweken begonnen. Klanten kunnen tot en met zondag 5 mei meedoen aan de actie om te gekke prijzen te winnen.

Bij besteding van iedere 10 euro ontvang je een gratis bingozegel. Een volle kaart is bij inlevering een verse appeltaart waard. Daarnaast maak je kans op de superbingo hoofdprijzen. Deze producten komen van lokale ondernemers en zijn zeer de moeite waard. Door mee te spelen win je mogelijk een Miele wasmachine van Haku, een reischeque van 500 euro van TravelXL, een Cortina fiets van CycleStation, een Fossil horloge van Manders Optiek & Juwelier, een waardebon van 300 euro van Snuf & Shoe, een Dell laptop van AHC Computers, een stofzuiger, koffiezetapparaat, tafelgrill of spellenpakket van Schoppema Marskramer of een boor- en schuurmachine van De Bouwklus. Wil je weten wat je precies kunt winnen? De prijzen zijn te bewonderen in de Albert Heijn.

Albert Heijn Christiaens is te vinden aan het Kapelanieplein 23 in Schaijk. De supermarkt is dagelijks geopend van 8 tot 20 uur, op vrijdag tot 21 uur en op zondag van 10 tot 18 uur. Op het aangrenzende terrein kan gratis geparkeerd worden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties