Schaijk

Drie jubilarissen sinds eerste uur in dienst

Albert Heijn Schaijk viert 25-jarig bestaan met feestweek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Albert Heijn Schaijk opende woensdag 14 juli 1993 voor het eerst de deuren. Dat is vijfentwintig jaar geleden. De supermarkt staat binnenkort stil bij deze bijzondere verjaardag met een feestweek. Drie personeelsleden zijn er vanaf het eerste uur bij en vieren dus hun zilveren jubileum.

Christiaens is de supermarkt destijds gestart samen met zijn toenmalige compagnon Ger Koopman. De winkel is gevestigd aan de Burgemeester Hoefnagelstraat 14. Over een paar maanden verhuist Albert Heijn naar het nieuwe centrumplan. Toch wil Christiaens deze verjaardag niet ongemerkt laten passeren. Daarom is er een feestweek van maandag 8 tot en met zondag 15 juli. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld op de foto met een echte AH Hamster of meedoen aan de actie voor een echt hamsterstrandlaken. Verder zijn er in de winkel diverse proeverijen. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen of snoepen van een heerlijke suikerspin.

Feliciteren
Drie personeelsleden werken sinds het eerste uur voor Albert Heijn Schaijk. Zij zijn dus al vijfentwintig jaar in dienst. Het gaat om Ingrid van der Ven, Mary van den Heuvel en Monique Broeksteeg. Klanten kunnen de jubilarissen vrijdag 6 juli van 11 tot 14 uur feliciteren in de winkel.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties