Schaijk

Albert Heijn Christiaens plaatst schermen van plexiglas bij de kassa's

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Albert Heijn Christiaens in Schaijk heeft deze week schermen van plexiglas geplaatst bij de kassa's en servicebalie. Op deze manier creëert de supermarkt een fysieke afstand tussen de kassamedewerker en de klant. Deze week worden alle filialen van Albert Heijn voorzien van de schermen. De plexiglas schermen komen ook bij Gall&Gall.

Het plaatsen van de schermen is een van de vele maatregelen die Albert Heijn treft in het kader van het coronavirus. Zo is bij de kassa's ook tape op de vloer geplakt die ervoor moet zorgen dat de anderhalve meter afstand tussen mensen wordt gehandhaafd.

Albert Heijn adviseert klanten om bij voorkeur handscanners of de zelfscankassa's te gebruiken. Wie de normale kassa's gebruikt wordt gevraagd vooral te pinnen met een bankpas of de mobiele telefoon. Klanten die toch contant afrekenen, overhandigen het geld via het betaalplateau aan de kassamedewerker.

Maatregelen
Andere maatregelen in het kader van het coronavirus bij Albert Heijn Schaijk zijn onder meer het sluiten van de kinderhoek en het verwijderen van de keukentafel en het koffiezetapparaat. Verder is de citruspers uit de winkel gehaald en kunnen klanten geen vis meer 'scheppen'. Ook is de winkel tijdelijk gestopt met de uitgifte van koop- en spaarzegels.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties