Schaijk

Albert Heijn Christiaens in Schaijk viert eenjarig bestaan met feestweek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Deze maand is het precies een jaar geleden dat Albert Heijn Christiaens haar deuren opende aan het Kapelanieplein in het nieuwe centrum van Schaijk. Het bereiken van deze mijlpaal viert de supermarkt met een feestweek die bol staat van aantrekkelijke acties en activiteiten.

Huub (rechts) en Maikel Christiaens van Albert Heijn Schaijk.

"Het jaar is echt voorbij gevlogen", kijkt ondernemer Huub Christiaens terug op de afgelopen twaalf maanden. "Het was een méér dan positief jaar, waarin we zijn overladen met enthousiaste reacties van onze klanten. "Het was wel even wennen aan de nieuwe winkel, een enorm verschil met onze oude supermarkt in Schaijk. Niet alleen qua grootte van de winkel, maar ook qua werkwijze. Kijk alleen al naar het kassapark, dat is compleet anders dan voorheen. Maar ook onze markthal. We staan nu veel meer tússen de mensen in plaats van achter een vitrine. Dat is ook de opzet."

Nieuwe centrum
Niet alleen zijn eigen Albert Heijn-supermarkt, maar het hele vernieuwde dorpshart van Schaijk floreert, constateert Huub. "Het totale centrum heeft een gigantische boost gekregen door de vernieuwing. Steeds meer klanten uit de regio komen naar Schaijk, hoor ik ook van collega-ondernemers. We hebben een heel uitnodigend centrum gekregen, zowel voor het winkelend publiek als voor de toeristen van de diverse campings in de omgeving."

'Met recht een werelddorp'
Inmiddels is ook Huubs zoon Maikel aangeschoven. "Schaijk mag zich met zo'n prachtig centrum met recht een werelddorp noemen", zegt de telg van de tweede generatie van de familie Christiaens. Maikel wordt door Huub met het oog op de toekomst steeds intensiever betrokken bij het reilen en zeilen van de Schaijkse supermarkt, die hij op termijn graag wilt overnemen van zijn vader.

Feestweek
Albert Heijn Christiaens viert het eenjarig bestaan met een feestweek vol acties en activiteiten. Zo worden vanaf 12 maart kleurplaten uitgedeeld voor de kleurwedstrijd, waarmee de kleintjes leuke prijzen kunnen winnen. Op donderdag 19 maart ontvangen klanten bij 20 euro aan boodschappen een presentje. Die middag om 12 uur neemt Huub Christiaens, in bet bijzijn van onder anderen wethouder Hans Vereijken, ook het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) in ontvangst. Een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich onderscheiden door hun extra inzet voor de leefbaarheid in en rondom hun winkel. Ondernemers die dit keurmerk behalen zijn innovatief en controleerbaar bezig met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Rad van Fortuin
Vrijdag 20 maart staat tussen 12 en 17 uur het Rad van Fortuin in de winkel. Maikel: "Bij besteding van 20 euro mag je aan het rad draaien en maak je kans op allerlei gratis producten." Diezelfde middag vindt bij DAW Schaijk van 15 tot 19 uur een ruilbeurs plaats voor de razend populaire DAW-sportplaatjes van Albert Heijn.
Zaterdag 21 maart kunnen de kids hun hart ophalen in de supermarkt. Tussen 11 en 15 uur is er dan gratis popcorn en geeft de 'Haagse Ballonnenboer' bloemetjes weg aan de kinderen en klanten. Tevens vindt dan de prijsuitreiking plaats van de kleurwedstrijd.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties