Schaijk

Aftellen naar tweede editie Maashorst Trailrun op 5 april

Door Annelieke van der Linden

SCHAIJK - Met ruim zeshonderd deelnemers was de eerste editie van de Maashorst Trailrun vorig jaar meer dan geslaagd te noemen. En voor de tweede editie op zondag 5 april hebben honderden sportievelingen zich al aangemeld. Ook dit jaar staan er bij het sportieve evenement, georganiseerd door stichting Maashorst Events en De Keien Atletiek, weer verschillende onderdelen op het programma. Aanmelden is nog mogelijk tot en met 29 maart. (foto: Angelique van Haaren)

Net als vorig jaar opent de Landerdse wethouder Hans Vereijken op zondag 5 april rond 10.30 uur de Maashorst Trailrun. Op dat tijdstip starten de deelnemers die zich hebben ingeschreven voor een route van 22 kilometer langs de mooiste plekken van De Maashorst. Om 11.15 uur gaan de trailrunners op pad die hebben gekozen voor 12 kilometer en een kwartier later, om 11.30 uur, is het de beurt aan de deelnemers van de 5 kilometer. Start- en finishgebied is Charme Camping Hartje Groen in Schaijk. Vanuit deze gezellige plek ontdekken alle deelnemers de mooiste plekken van natuurgebied De Maashorst.

Business Trailrun en Kidstrail
Samen met collega’s en klanten van je bedrijf sportief voor de dag komen en de mooiste plekken van De Maashorst ontdekken? Doe dan mee aan met het onderdeel Business Trailrun. Ieder Business Trailrun-team bestaat uit drie lopers. Zij kiezen hun eigen afstand (5, 12 of 22 kilometer) en gaan tegelijk van start met de individuele lopers.

Voor de kinderen tot en met 12 jaar die wel van een uitdaging houden, wordt een speciale Kidstrail over 1 en 2 kilometer georganiseerd. Om 13.00 uur gaan zij van start, nadat Docus de Das en Osje het startschot hebben gegeven. Startpunt is charmecamping Hartje Groen.

Vroege vogels die zich voor 22 maart inschrijven voor de Maashorst Trailrun, krijgen 2,50 korting op het inschrijfgeld en zijn zeker van deelname. Kijk op www.maashorst-events.nl voor meer informatie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties