Schaijk

Tover een schoenendoos om tot cadeaudoos

Actie 'Voor jou van mij' start weer

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Dit jaar gaat de actie 'Voor jou van mij' weer van start om in de donkere maanden een ander een warm gebaar te schenken. Vorig jaar is deze spontane actie in november van start gegaan. Velen hebben toen enthousiast cadeaudozen gemaakt, meer dan vierhonderd stuks. Daar zijn minstens dubbel zoveel mensen blij mee gemaakt.

Het is heel eenvoudig: je tovert een schoenendoos om tot een mooie cadeaudoos. Daarin stop je spulletjes waarvan je denkt dat je een ander blij kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan iets lekkers bij de koffie, soep, wat hartigs, iets gezelligs, een lieve kaart. Iets wat lekker verwarmt, een verwennerij voor onder de douche, een sieraad, een warme sjaal, een boek of tijdschrift. Er staan vaak producten in de kast, die je zelf niet gebruikt, waar je een ander blij mee maakt. Met een klein gebaar kun je een ander blij maken, en daar wordt je dan zelf ook weer blij van. Zet vervolgens op de doos voor welke persoon deze bedoeld is: man/vrouw/jongen/meisje met de leeftijd erbij.

Misschien weet je zelf iemand die je een cadeaudoos gunt of wil je zelf een cadeaudoos ontvangen. Het is ook fijn als je wil helpen door cadeaudozen weg te brengen. Of door een schakel te zijn tussen vraag en aanbod bij jou in de buurt. Neem hiervoor via Facebook contact op met Helma van de Rakt.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties