Schaijk

55 teams doen mee aan Schaijkse Quiz

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Volgende week gaat de Schaijkse Quiz van start. In totaal doen 55 teams mee aan de quiz.

"De website is aangepast en de quizboeken zijn onderweg", laat de organisatie weten. "Alle teamcaptains hebben inmiddels een mail ontvangen met de laatste bijzonderheden. Voor de organisatie zit het voorwerk er nu dan echt op, dus we gaan nog maar een beetje de spanning opbouwen."

Opgeteld gaan er zo’n 800 mensen deelnemen aan de eerste Schaijkse Quiz, en dat is dan nog zonder alle hulplijnen, secondanten, familie en vage kennissen die ongetwijfeld ook nog worden geraadpleegd die avond. "Hoe mooi is het dat je een week na de Moeslandse Carnaval de inschrijving van de Schaijkse Quiz kunt sluiten met 55 (5x11) teams!", jubelen de organisatoren. "Wij hopen en verwachten de deelnemers een mooie mix voor te schotelen van kennisvragen, doe-opdrachten, lastige breinbrekers maar misschien ook wel 'oh-ja-momenten'. En dat in diverse rubrieken."

Ieder team speelt voor een zelf gekozen goed doel, club of vereniging maar vooral natuurlijk voor de felbegeerde Schaijkse Quiz-wisseltrofee. "Want uiteindelijk gaat het toch vooral om de roem: je met je team een jaar lang de winnaar van de Schaijkse Quiz te mogen noemen. En misschien ook wel voor die mooie feestavond op 10 maart die volgt op al het denk-, puzzel-, zoek- en doewerk. Want met zoveel teams in de race moet dat toch ook een prachtige avond worden."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties