Schaijk

Serious Request in dorpshart met entertainment en foodmarket

3FM-dj’s worden groots onthaald in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Vrijdag 20 december worden de 3FM-dj's groots onthaald in Schaijk. Enkele Schaijkse horeca-, recreatie-, en centrumondernemers hebben in samenwerking met Scouting Schaijk, Fanfare Concordia en Rotary Club Schaijk-Land van Ravenstein een uitreikingsevenement opgetuigd rondom de NPO Radio 3FM Serious Request The Life Line-actie. Dit jaarlijkse mediaspektakel op radio, tv en internet doet vrijdagavond in de etappe van Oss naar Grave ook Schaijk aan. Er wordt een gezellig winterterras in hartje Schaijk ingericht met muziek en heerlijke hapjes en drankjes. Iedereen is van harte welkom op de grootste Schaijkse kerstborrel aller tijden. Simpelweg door alleen te komen ondersteun je al het goede doel.

Op vrijdagavond 20 december komen de 3FM-dj’s dwars door Schaijk wandelen. Dit jaar is het goede doel: Het Rode Kruis-tegen Mensenhandel. Rond dat moment wordt een sprankelend evenement georganiseerd op het nieuwe plein tussen de pastorie en café De Potter. Een gezellig overdekt winterterras met podium, leuke muziek, lekkere hapjes en drankjes waar iedereen van harte is uitgenodigd.

Muziek, dans en foodmarket
De Schaijkse fanfare Concordia zal de dj’s muzikaal begeleiden vanaf de gemeentewerf tot het plein voor De Potter. Daar zorgen dj’s, blaaskapel Podomme en de Schaijkse band HaRP voor sfeervolle muziek. Twee dansgroepen van LM-dance zullen een danspresentatie geven. Verschillende Schaijkse horeca ondernemers zorgen voor heerlijke hapjes op een heuse foodmarket. Alle opbrengsten hiervan zijn voor het goede doel. Prins Twan d’n Urste zal de dj’s ontvangen en verrassen met de tussenstand van de reeds binnengekomen donaties. Enkele organisaties en bedrijven bieden daar ook een cheque aan. De Explorers van Scouting Schaijk zullen de dj’s na het passeren van het bruisende hart van Schaijk het dorp uit begeleiden.

De organisatie roept iedereen op om naar dit gezellige evenement te komen om zo samen een mooi visitekaartje af te geven en het goede doel te ondersteunen. Het evenement duurt van 19 tot 00 uur en is gratis toegankelijk.

Doneren
Schaijkenaren die individueel of met hun vereniging of bedrijf nog een donatie willen doen of de organisatie van dit evenement op wat voor manier dan ook willen ondersteunen kunnen een e-mail sturen naar info@scoutingschaijk.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties