Landerd

Op 4 november in Ambianz

Rotaryclub Schaijk-Land van Ravenstein houdt wijnproeverij voor het goede doel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op zondagmiddag 4 november houdt Rotary Schaijk Land van Ravenstein een wijnproeverij voor het goede doel in event- & partycenter Ambianz in Zeeland. Wijnliefhebbers en -kenners Arie en Dennis Zeegers verzorgen samen met Rotarylid Mark van Zummeren de proeverij. Om de proeverij mogelijk te maken en om geld bij elkaar te krijgen voor het goede doel vraagt de Rotary een entreebedrag van 15 euro. Er kunnen negen soorten wijn worden geproefd. Van de flessen wijn die deelnemers bestellen, gaat eveneens een deel naar het goede doel.

Het goede doel betreft een shelterbox, nu weer actueel met de ramp in Sulawesi. Er staat tijdens de wijnproeverij in Ambianz een shelterbox met inhoud opgesteld en Rotarian Addy Goudsmit zal het een en ander toelichten en uitleggen. Na de proeverij is er een BBQ met een saladebuffet verzorgd door Arie Zeegers.

De proeverij begint 4 november om 14 uur, binnenkomst vanaf 13.30 uur. De proeverij eindigt om 17 uur en aansluitend start het buffet. Kosten wijnproeverij: 15 euro. Deelname aan de BBQ en het saladebuffet: 15 euro. De kosten vooraf overmaken op NL06 RABO 0114 5604 39 ten name van Rotary Schaijk-Land van Ravenstein, onder vermelding van naam, aantal personen en of het voor de proeverij en/of BBQ is. Daarnaast graag aanmelden bij Els Jongepier via 06-23651087 of emjongepier@hotmail.com.


Over Shelterbox
ShelterBox is een internationaal noodhulpfonds dat wereldwijd voorziet in noodonderdak, warmte en waardigheid voor mensen die getroffen zijn door (natuur)rampen. Benieuwd hoe dat precies werkt? Kijk dan op de internationale website van ShelterBox of op de Facebook-pagina van ShelterBox Nederland.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties