Landerd

Eigen show: Loat ze ma komme

René van Rooij is nieuwe DJ bij L-FM

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANDERD - De Landerdse radiozender L-FM heeft een nieuwe medewerker. René van Rooij presenteert voortaan elke zaterdagochtend het programma 'Loat ze mar komme'. Zijn show, die van 10 tot 12 uur te horen is, bestaat uit een mix van mooie oldies en gezellige feelgoodmuziek afgewisseld met Nederlandstalige nummers. Deze muziekkeuze past helemaal in het format van oldieszender L-FM.

René is geen onbekende in de muziekwereld. Samen met Hans van Erp uit Herpen vormt hij het duo Pap en Pudding. Samen hebben ze inmiddels vele hits op hun naam staan met klinkende namen als Opblaasbare afwasbare Barbara, Plastieke Annemieke en Dikke Ria. Ook de track Loat ze mar komme Godverdomme scoorde goed. Verder was hij tot vorig jaar de vaste accordeonist en een van de zangers bij dialectband WC Experience. René is ook te zien en horen als DJ Onslow. In die hoedanigheid draait hij vooral piratenmuziek.
René heeft vanwege zijn muzikale achtergrond in de loop der jaren veel kennis opgedaan. Dit deelt hij maar al te graag met de luisteraars van L-FM. Zo hoor je in zijn programma artiesten tegen die je wellicht al heel lang niet meer geluisterd hebt en plaatjes die je allang weer vergeten was heeft 'ie uit het stof gehaald.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties