Reek

Zorgcoöperatie Reek Repareert na anderhalf jaar weer van start

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - De dienst Zorgcoöperatie Reek Repareert gaat weer van start. Na anderhalf jaar van afwezigheid kun je weer elke eerste vrijdag van de maand bij De Babbelaer terecht om kapotte spullen te laten maken. Diverse vrijwilligers staan klaar om je hierbij te helpen. De eerste keer is vrijdag 5 november van 14 tot 16 uur.

Je kunt bij de zorgcoöperatie van alles laten maken. Denk aan speelgoed, lampjes en huishoudelijke apparaten. Ook is het mogelijk kleine en lichte herstelwerkzaamheden aan kleding te laten verrichten, zoals het aanzetten van knopen, het vervangen van elastiek en het maken van een zoom. Kleine reparaties aan fiets en rollator lukt ook.

Fietsverlichting
Dus heb je thuis iets staan dat gerepareerd moet worden? Breng het dan mee naar De Babbelaer. Vergeet niet om zelf ook de nieuwe materialen mee te nemen. Bekwame vrijwilligers helpen je dan om de reparatie uit te voeren. Iedereen uit het dorp is welkom: jong en oud. De ranja en koffie staan klaar. De volgende keer is vrijdag 5 november van 14 tot 16 uur. Tip: kom op de fiets zodat je voor de donkere dagen je verlichting kunt laten controleren.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties