Reek

Reekse Open Dubbel op herhaling

'Zoek een maatje en ga samen de tennisbaan op'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Afgelopen september hield Tennisvereniging Reek een toernooi speciaal en alleen voor de inwoners van het dorp. Dit was een groot succes. Daarom gaat de club nu op herhaling. Van maandag 11 tot en met zondag 17 juni vindt de tweede editie plaats van de Reekse Open Dubbel. Het maakt niet of je al jaren speelt of nog nooit een racket hebt vastgehouden. Zoek een maatje en ga samen de baan op.

Voorzitter Mark van Heck kijkt tevreden terug op de de eerste Reekse Open Dubbel. “Er deden veel mensen mee”, zegt hij. “Nu hebben we het toernooi verplaatst. Eerst was het in de nazomer, nu spelen we al voor de grote vakantie. We hopen op die manier dat nog meer mensen mee kunnen doen. Het is een mooie manier om kennis te maken met de tennissport en onze vereniging. Daarnaast is het in die periode ook gewoon lekker om buiten te sporten en naderhand te genieten op het terras.”
Je hoeft maar aan twee voorwaarden te voldoen om deel te mogen nemen: inwoner zijn van Reek en minimaal achttien jaar oud. Voor de rest maakt het niet. Ervaring is geen vereiste en je hoeft ook geen lid van de vereniging te zijn. Dat maakt dit toernooi juist zo bijzonder. “Omdat je samen op de baan staat, kun je elkaar helpen”, vertelt Mark. “Dat zagen we de vorige keer ook gebeuren. Je hebt sowieso plezier.”

Aanmelden
Er wordt gespeeld in vier categorieën: beginners (9), recreanten (8), gevorderden (7) en supergevorderden (6). Er is voor iedereen plek. Aanmelden kan via www.toernooi.nl. Niet-leden betalen 7,50 euro. “Zoek een maatje en ga samen de tennisbaan op”, moedigt Mark zijn dorpsgenoten aan. “Samen maken we er een leuk Reeks evenement van.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties