Reek

Woon-werkpanden Three in one Reek bereiken hoogste punt

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - De bouw van acht woon-werkpanden aan de Radmakerstraat op Reek-Zuid bereikte donderdag 11 november het hoogste punt. Initiatiefnemers Dirk-Jan van Hout, Mark van der Werf en Ferry Brands stonden samen met wethouder Hans Vereijken van de gemeente Landerd stil bij deze mijlpaal van het project Three in one Reek. Ook waren enkele omwonenden en andere belangstellenden aanwezig bij dit heuglijke moment.

Het project omvat acht woon-werkpanden met op de benedenverdieping een grote bedrijfshal en boven een woning. Vier stuks met een bedrijfshal van 196 vierkante meter en vier stuks met een bedrijfshal van 160 vierkante meter. De eengezinswoningen bevatten drie slaapkamers, een ruime woonkamer met keuken en een grote verdiepingstuin. De acht woningen zijn identiek. Het verschil zit hem in de grootte van de buitenleefruimte. Die is respectievelijk ruim elf of zeven meter diep met een breedte van acht meter.

Kijkdag
Waar het normaal gebruikelijk is om eerst een deel van de woningen te verkopen, hebben Dirk-Jan, Mark en Ferry ervoor gekozen direct te starten met de bouw. De geplande oplevering is in het voorjaar van 2022. Hoe sneller je instapt, hoe meer inspraak je nog hebt. Ben je benieuwd naar de ruimte van de bedrijfshallen en de eengezinswoningen? Kom dan zaterdag 27 november naar de open dag. Van 11 tot 12.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom om een kijkje te komen nemen aan de Radmakerstraat in Reek. Vooraf aanmelden is niet nodig. Met vragen kun je terecht bij Van den Heuvel Makelaars via 0412-405022 of nieuwbouw@vandenheuvel.nl

(foto's: Jesper Oosterlaak)

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties