Reek

Blog over voorbereiding op Breakout Run

Win kaarten en ga de uitdaging aan

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

Na een succesvolle Breakout Run vorig jaar, ga ik dit jaar opnieuw de uitdaging aan. Alleen leg ik de lat nu hoger door de langere de ontsnappingsroute te pakken: een obstacle run van veertien kilometer in natuurgebied De Maashorst met onderweg pittige hindernissen. Dit doe ik in het weekend van 2 en 3 juni. De training is in volle gang en hierbij word ik door vele mensen op allerlei manieren geholpen. In weekblad Arena houd ik een blog bij over wat ik allemaal meemaak tijdens de voorbereidingen.

Het is niet onopgemerkt gebleven dat ik weer mee ga doen aan de Breakout Run. De afgelopen weken heb ik het er met diverse mensen over gehad naar aanleiding van deze blog. Vaak krijg ik dan te horen dat een zoon, dochter, familielid of vriend mee gaat doen. Of de persoon in kwestie zelf. Het blijft leuk om over te vertellen.
Daarnaast is het geweldig om een (sportieve) uitdaging in het vooruitzicht te hebben. Het trainen in een groepje en daarna samen de hindernissen overwinnen. Met veel plezier denk ik terug aan die laatste zondag van mei vorig jaar. Wat heb ik toen een lol gehad en veel plezier beleefd. Dat gun ik iedereen. Daarom heb ik een paar extra startbewijzen geregeld voor de editie van dit jaar. Die kun jij winnen.

Vluchtroute
Recreatieoord De Maashorst in Schaijk wordt in het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 juni weer omgetoverd tot een gevangenisterrein. Deelnemers figureren als criminelen die uitbreken. Op het moment dat zij in hun cel worden opgesloten, is er geen weg meer terug. De vrijheid lonkt, maar daarvoor moeten ze ontsnappen. Buiten de poort beginnen ze aan een vluchtroute van acht of veertien kilometer door modder, loodzware en nieuwe hindernissen en de ME die op de loer liggen. Doe jij mee?

Extra startbewijzen
Namens Arenalokaal.nl heb ik de hand weten te leggen op twee startbewijzen die we weg mogen geven. Je hebt extra geluk, want per 1 maart zijn de inschrijftarieven omhoog gegaan. Heb je altijd al getwijfeld of je een keer wil ontsnappen of ben je gewoon nog niet ingeschreven? Grijp dan nu je kans en win een startbewijs voor jezelf en een vriend of vriendin. Stuur een korte motivatie waarom jij kans moet maken naar lezersactie@arenalokaal.nl. Wees creatief en wie weet ontsnap jij begin juni ook uit de gevangenis.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties