Reek

Wie gaat er regeren over het Kelerijk?

Door Harold van den Berg van Carnavalsvereniging De Kêleströpers

KELERIJK - De vraag wie er het komende carnavalsjaar gaat regeren over het Reekse Kelerijk houdt de gemoederen inmiddels alweer volop bezig. Het gonst van de geruchten, maar de commissie van wijzen die een en ander in goede banen probeert te leiden, hult zich nog steeds in stilzwijgen.

Op zaterdag 16 november zal de commissie rond de klok van 11.11 uur het verlossende antwoord gaan geven op de vraag wie er het komende carnavalsjaar gaat regeren over het Kelerijk. Wie grijpt de macht en gaat de hoogste positie in het Kelerijk bekleden? Het gaat weer een spannende en carnavaleske avond worden. Prins Mark en Prinses Dianne zullen na een regeerperiode van 2 jaar aftreden en ruimte gaan maken voor nieuwe hoogheden in het Kelerijk.

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door dweilorkest Ongerakt en DJ’s Wes en Tinus van eigen bodem. De dansgarde zal haar beste danspasjes ten tonele voeren. De raad van 11 is van de partij. Er worden andere hoogheden verwacht, en natuurlijk zal carnavalsvierend Reek zeker van de partij zijn om de nieuwe heersers te verwelkomen.

Iedereen is van harte welkom. De avond start om 20.30 uur in Het Wapen van Reek. Rond de klok van 21.30 uur wordt afscheid genomen worden van prins Mark en prinses Dianne, waarna de spanning opgevoerd zal worden, in afwachting van het grote moment van de onthulling en het antwoord op de vraag: wie gaat er regeren over het Kelerijk?

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties