Reek

Populair dorpsblad gaat vijfde jaar in

Warme vesten voor bezorgers Reek Goed Voor Mekaar

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Het einde van het jaar is een goed moment om vrijwilligers in het zonnetje te zetten; om ze een beetje warmte te geven in koude dagen. Precies dat overkwam de bezorgers van het Reekse dorpsblad. De straatambassadeurs verzamelden zich zondag 15 december bij Onder Ons in Reek. Daar ontvingen zij allemaal een prachtig vest, zodat ze er voortaan lekker warm bij lopen.

De vesten zijn zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van het logo van Reek Goed Voor Mekaar. Dit is gedaan door Q-Promotions, drukker en tevens groot fan van het dorpsblad. In het kader van de fijne samenwerking en de continuïteit van het maandblad in 2020 heeft de Tilburgse drukkerij een groot deel van de kosten op zich genomen.
Er zijn slechts 25 vesten in de omloop. Dat betekent dat het echte collectors items zijn. Zo wil Reek Goed Voor Mekaar laten zien hoe het de hulp waardeert van de vrijwilligers die zich maandelijks inzetten om het dorpsblad bij de mensen thuis te krijgen.

Postabonnement
Reek kent sinds begin 2016 een dorpsblad dat elf keer per jaar huis aan huis verspreid wordt in de kern en het buitengebied. Het populaire tijdschrift staat vol aankondigingen, verslagen en interviews. Na vier jaar is het niet meer weg te denken. Komende zomer verschijnt de vijftigste editie. Wil je oude nummers bekijken? Ga dan naar www.dereek.nl om digitaal te bladeren. In Het Wapen van Reek liggen tot en met maandag 27 januari alle edities uit 2019. Die zijn gratis mee te nemen.
Het blad is niet alleen interessant voor de inwoners van het dorp, maar voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van het wel en wee in de actieve gemeenschap. Er zijn verspreidpunten in Grave, Schaijk, Velp en Zeeland. Ook is het mogelijk een postabonnement af te sluiten. Voor 37,50 euro krijg je het dorpsblad elke maand thuis gestuurd. Neem hiervoor contact op via nieuws@dereek.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties