Reek

Vierde Reekse Bierbelevenis: Bier en BBQ

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Na drie zeer succesvolle edities van de Reekse Bierbelevenis wordt het tijd voor de organisatie om er een stapje bij te zetten. Hoe kunnen je het proeven van bier uitbreiden tot een perfecte avond? Bier en barbecue is sinds jaar en dag een perfecte combinatie die garant staat voor gezelligheid. Stuk vlees in de ene hand, speciaalbiertje in de andere, een paar fijne mensen om je heen en een lekker muziekje erbij. Niks meer aan doen.

Zaterdag 31 augustus schenkt de evenementiecommissie van Het Wapenv an Reek een selectie van speciaalbieren die ideaal combineren met een barbecue. Bierliefhebbers en bbq-fanaten zullen elkaar vinden, mooie bieren proeven, kennis delen en genieten van alles wat te maken heeft met barbecue.

Deelname aan de Bier en BBQ-avond kost 30 euro. Voor dit bedrag krijg je in ieder geval vijf speciaalbieren en drie stukken vlees. Uiteraard kun je ook genieten van de nodige salades en stokbrood. Zorg dat je een gaatje vrijhoudt, want Bo van Gaal zorgt voor een chocolade dessert waar nog lang over nagepraat wordt. Kortom, alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een lekkere en vooral gezellige bieravond in Reek.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties