Reek

Veel blije gezichten bij opening Aldi Reek (+VIDEO)

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Veel inwoners van Reek keken al maanden, sommigen zelfs jaren, uit naar dit moment: de opening van de Aldi. Zaterdag 9 oktober was het zover. Wethouder Hans Vereijken van de gemeente Landerd mocht samen met filiaalleider Frank van Gennip om 8 uur 's ochtends de winkel officieel openen. Daarna kon het toegestroomde publiek een kijkje nemen. Een enkeling gebruikte het moment om direct hun weekboodschappen te doen. (video: Web-tv Schaijk)


Aldi Reek is ingericht volgens de nieuwe formule van de discounter met veel aandacht voor versproducten. "Hier staat een blije wethouder", zegt Hans Vereijken. "Reek is een prachtige winkel rijker. De mist trekt op. Dat is symbolisch voor de komst van Aldi in Reek. We hadden ook wel eens te maken met andere weersvoorspellingen. Nu begint de zon te schijnen. Iedereen mag trots zijn op dit resultaat. Het is mooi om te zien hoe hoog het gehalte Reek is onder het personeel. Ik verwacht dat dit een groot succes gaat worden en hoop dat de Aldi tot in de lengte der jaren kan blijven."

Feest
Om de openingsdag compleet te maken staat er een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven. Om 10 uur komt een groot aantal inwoners van het dorp samen om vanuit Het Wapen van Reek onder begeleiding van dweilorkest Ongerakt samen naar de nieuwe winkel te lopen voor een extra openingshandeling.

|Doorsturen

Monique

2021-10-09 10:39:46

Wat een aanwinst voor Reek, wij zijn er zo blij mee, wat een prachtige winkel. Vooral ook voor de oudere die kunnen nu heerlijk in hun eigen woonplaats boodschappen doen.

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties