Reek

Start voorverkoop elfde editie stREEKfeest

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Binnenkort verschijnt op het festivalterrein aan de Mgr. Borretstraat de eerste aankondiging voor de elfde editie van het stREEKfeest. Niet veel later verrijzen ook weer twee tenten voor een prachtig feest in Reek op 26, 27 en 28 april met achtereenvolgens Koningsnacht, het Foute Koningsfeest en als afsluiter nog een sfeervolle 'day after' voor jong en oud.

De feestavonden worden ingekleed met energieke topbands als Popgunnn en Band with Benefits, Hollandse zangers als Django Wagner en Zanger Kafke, knallende DJ’s als Tony Junior en Darkraver, hilarische feestacts als Q-Music Het Foute Uur Live, Het Feestteam, Timmie Tirol, en veel interactie en meezingen met Bart & Alex en De Grote Karaoke show, en nog meer.
Naast de feestavonden voor volwassenen vinden ook de activiteiten rond Koningsdag plaats op het festivalterrein. Dit jaar niet op de verjaardag van Willem-Alexander, maar een dag later op zondag 28 april. Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes, creatieve activiteiten en een uitdagende mud-run. Daarnaast is er vanaf 12 uur een Brabantse lunch met muzikale medewerking van The Rocking Sixties, waardoor er na het eten ook nog gedanst kan worden tot een uur of vier. Tegen het einde van middag sluit DJ Robbie Beatpower de dag voor iedereen muzikaal af.

Tickets zijn te verkrijgen bij de vertrouwde voorverkoopadressen. In Reek bij Haarmode Jan Nelissen; in Schaijk bij café-feesterij De Potter en Marskramer; in Velp bij Van Gaal en in Zeeland bij EP:Toon Bergmans. Dagkaarten voor 26 of 27 april kosten in de voorverkoop 20 euro en voor 30 euro heb je een combiticket voor beide dagen. Tickets zijn ook online te verkrijgen via www.streekfeest.nl/tickets. Op de website vind je tevens meer informatie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties